Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ale firmě mpm-"quality"(sic!) musej obchody jit asi slusne, protoze jsem videl i nejaky billboardy na prvoligovem fotbalovem stadionu. byly docela velky a hned za branou, takze levnej plac to asi nebyl...

Odesláno

To chápu, ale mě jde přeci jen o trochu jinak stavěnou obchodní politiku. Když mi někdo udělá hezkou objednávku, rozhodně to nenechám bez povšimnutí. Prostě je třeba, abych i já měl z obchodu dobrý pocit .

Odesláno

No, já nechci rýpat a neberte to prosím ode mě jako škodolibost, ale když jsem byl v pátek v Brně u Hanáka a zeptal jsem se na hodinky Prim, tak mi sličná prodavačka sdělila, že už žádné nemají a že s touto značkou pomalu končí. Takže holt s uvedením značky Prim mezi širokou veřejnost to bude stále ještě složité. Pak jsem byl v jeho servisu a dal jsem si tam na generálku svoje Grovany automatic. Následně jsem si nechal změřit krok svých nových Primek automatic, které jsem zakoupil před dvěma měsíci a watchmaker mi řekl, že mají malou amplitudu a kulhají. Když jsem se zeptal zda-li by mi je opravil, tak žekl, že jsou značkový servis, že musím jít jinde. No, tak jsem byl z toho všeho trochu rozladěn - jako by se Primek štítili.

A nové kulhající Primky mě také trochu zklamaly.

Odesláno

Jedná se o novější kalibr 69. Než jsem hodinky koupil, tak jsem si ověřil u paní prodavačky (rovněž hodinářky) zda je tam český kalibr. Ta mi hodinky otevřela a byl tam opravdu kalibr 69, ale našli jsme jedno převodové kolečko od natahovacího závažíčka něčím fialovým posmolené. Hodinářka mi kolečko vyměnila, vyzkoušela je na chronokomparátoru a řekla, že šlapou OK. Je fakt, že hodinky mi na ruce šly celkem dobře, ale někdy jejich variace byla dost velká. Také se mi opravdu nelíbí otáčení natahovacího segmentu - nemohu říci, že by drhl, ale když to srovnám s jinými ETA strojky... Již je o tom někde vlákno a kdosi Prim automaty nazval levným komunistickým šmejdem - po mých zkušenostech mu dám snad za pravdu.

Omlouvám se, asi to nepatří do tohoto vlákna...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...