Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, padli mi do oka nedávno SMITHS NAVIGATOR PRS-48 

https://www.timefactors.com/collections/smiths/products/smiths-navigator-prs-48

aktuálne sú out of Store, neviem aké máte skúsenosti s nákupom na timefactors, či sa ešte môžu objaviť v ponuke alebo už sú definitívne preč ? 
V tom prípade by som rad našiel niečo podobne, najviac sa mi páčia military watch, priemer 36-40 mm, ideál 38, automaty. Dizajnovo niečo podobne ako tieto Smiths respektíve IWC mark xv, xii a pod ( no tieto sú pre mna cenovo iný vesmír). Chcel by som sa zmestiť do 600€.

Dakujem za pomoc

Odesláno

zhruba kazde 2 tyzdne Eddie otvara sales na nove, resp. znova dopredavane kusy.
zaregistruj si majl, budu ti chodit update do sprav.
inak timefactors je OK obchod.

Odesláno

cekuj timefactors 16.1.

Very limited numbers of the Smiths Monopusher White Dial, Navigator PRS-48 in both Black and White, Smiths Commando including the new Acrylic (Plexi) crystal version and selected colours of the Caribbean will also be in stock.

Odesláno
před 14 hodinami, Harwey napsal:

cekuj timefactors 16.1.

Very limited numbers of the Smiths Monopusher White Dial, Navigator PRS-48 in both Black and White, Smiths Commando including the new Acrylic (Plexi) crystal version and selected colours of the Caribbean will also be in stock.

Ďakujem za info, budem to teda sledovať 

Odesláno
V 11. 1. 2022 v 22:06, marek04 napsal:

Ďakujem za info, budem to teda sledovať 

Som na tom podobne a asi sa budem snažiť aj ja (ale kvôli prs-48 white dial momentálne) :)

Odesláno

@marek04 podarilo sa ti? Ja som ich dal do kosika do troch sekund a dostal som sa nasledne az po zadanie udajov z kreditky a potom mi napisalo, ze out of stock...

Odesláno
před 1 hodinou, 4st0n napsal:

Uz se tady psalo v jinem vlakne, ze je dobre mit tam vytvoreny ucet, usetri se tim vyplnovani udaju

Ja ho tam mam. Adresu mam predvyplnenu, ale odpisoval som udaje kreditky a to bola asi chyba. Musis mat minimalne cislo karty ulozene na copy/paste a vlozit ich tam hned. Ale uprimne, po vlozeni do kosika, ked som chcel kliknut na Check, tak mi zamrzla cela stranka. Trvalo to par sekund a to asi bolo klucove. Len ma stve, ze si to tam nakupuju ludia vraj aj cez botov a to len za ucelom dalsieho predaja (hoci sa to asi nejako chapat da)...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...