Stepino Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Ahoj vsem, nedavno jsem zalozil tema na odstraneni zlata, nakonec z toho vyplynulo ze mechanicka cesta bude nejlepsi. po cca 5 hodinach prace jsem se dobral k vysledku a jsem opravdu spokojen. S tou praci jsem ale narazil na zajem, jak v domacich podminkach upravovat povrchy. me postrehy: pouzite naradi: prima bruska (Ferm - koupeno v OBI, ale neni uplne OK protoze kolisaji otacky , takze kdyby mel nekdo Proxxon nebo Dremel na prodej tak se hlasim) lestici kotouc, lestici pasta, silikonovy kotouc, brusny kotouc (3 ruzne tvrdosti). rad bych se dozvedel jakym zpusobem udelat v domacich podminkach lehke ryhovani v jendom smeru(tah), nebo centrovane (pouzivane na pouzdra, kdy pak povrch vypada jakoby to byly paprsky - samozrejme jemne). zkousek jsem ocelovy kotouc, ale dochacelo tam spise k lesteni v lepsim pripade zmateneni, ale pozadovane velice jemne ryhovani ne. takze prosim o vase poznatky a tipy. P.S. lesteni plastovych sklicek resit nemusime - to je tu probirane uz hodnekrat. Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Na Worldwide Rolex Fore je cela sekcia roznych navodov. WWR Forum Najdes tam niekolko slusnych navodov prave na to co potrebujes. Ahoj vsem, nedavno jsem zalozil tema na odstraneni zlata, nakonec z toho vyplynulo ze mechanicka cesta bude nejlepsi. po cca 5 hodinach prace jsem se dobral k vysledku a jsem opravdu spokojen. S tou praci jsem ale narazil na zajem, jak v domacich podminkach upravovat povrchy. me postrehy: pouzite naradi: prima bruska (Ferm - koupeno v OBI, ale neni uplne OK protoze kolisaji otacky , takze kdyby mel nekdo Proxxon nebo Dremel na prodej tak se hlasim) lestici kotouc, lestici pasta, silikonovy kotouc, brusny kotouc (3 ruzne tvrdosti). rad bych se dozvedel jakym zpusobem udelat v domacich podminkach lehke ryhovani v jendom smeru(tah), nebo centrovane (pouzivane na pouzdra, kdy pak povrch vypada jakoby to byly paprsky - samozrejme jemne). zkousek jsem ocelovy kotouc, ale dochacelo tam spise k lesteni v lepsim pripade zmateneni, ale pozadovane velice jemne ryhovani ne. takze prosim o vase poznatky a tipy. P.S. lesteni plastovych sklicek resit nemusime - to je tu probirane uz hodnekrat. Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Stepino: Co nějaké fotky před a po + podrobný pracovní postup? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se