orol Odesláno 28. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 Já si myslím, že Casio MDV 106/107 jsou relikty z dob, kdy svět byl ještě vpořádku (model MDV 106 je z roku 2011) V současné neblahé době, kdy je problém najít u G Shoků vteřinovou ručku, si Casio asi bedlivě hlídá segmenty a nepřipouští excesy v podobě WR 200 v linii Collection
anachron Odesláno 20. října 2025 Nahlásit Odesláno 20. října 2025 Měl jsem o víkendu pnutí na levné potápky, Dura mi dělají velkou radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
DanisNumeroUno Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března V 20. 10. 2025 v 13:06, anachron napsal: Měl jsem o víkendu pnutí na levné potápky, Dura mi dělají velkou radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poměr cena/výkon určitě nejzajímavěji potápky
anachron Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna To teda, na NATO mi připadají ještě hezčí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Noname66 Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Zatím na originál gumě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Noname66 Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května před 27 minutami, Noname66 napsal: Zatím na originál gumě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Škoda toho marlína...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se