Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Dobry den,

jsem stastnym majitelem dvou modelu Gevril GV2 a zajimaly by me zkusenosti jinych lidi s touto znackou.

Martin

Hoď sem vlastní fotky plíz. Já viděl jen na netu PR fotky, ale zajímaly by mě "normální" fotky + jak vypadaj na ruce. THX

Odesláno

Kolega z práce sháněl společenské automaty na kůži, tonneau pouzdro, černý číselník, neprovařená swiss značka, do 13.000 CZK.

Kubson mi pro něj vydražil na ebay jeden moc hezký model.

Pokud se bude platit DPH, vyjde to na těch 13.000Kč. Ale třeba to bude levnější.

Jakmile přijdou, dám sem fotky a napíšu první dojmy. Podle fotek mi to přijde jako hodně muziky za málo peněz. Velmi hodně muziky.

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem hodinky vyzvedl a zítra je předávám kolegovi, tedy sorry za kvalitu fotek. Venku už není světlo a zítra už je mít nebudu. Tak jsem je párkrát cvaknul, i když kvalita není oslnivá.

Dojmy:

Balení - kvalitní kartonová krabice, hezky zpracovaný dřevěný box, u kterého se mi líbí, že má místo na dvoje hodinky a navíc i na prstýnky.

Hodinky - velmi milé překvapení. Kdybych je viděl na krámě za 50.000Kč, tak by mi to přišlo jako adekvátní cena.

Krásně zpracovaný číselník s plastickým logem a indexy. Zajímavě řešená datumovka.

Vnitřní kruh číselníku je maličko utopený a hladký černý.

Vnější část číselníku je černá a gilošovaná. Není to moc vidět, což je fajn - nepůsobí to pouťově, ale velmi decentně a elegantně.

Hezky zpracovaná korunka. Ruční nátah by jí asi nesvědčil, maličko kouže v prstech, ale pro automaty je ideální.

Velmi slušně zpracovaná spona.

Řemínek není krokodýl, ale vypadá dobře. Na ruce sedí dobře.

Dýnko na šrouby, ten částečný průhled je zajímavý a myslím, že se jen tak neokouká.

Limitovaná edice (500 kusů). Existuje několik barevných variant, některé jsou velmi zajímavé. Kolega chtěl ale tyto černé.

Cena - retail price údajně 2.800 dolarů, v "kup teď " kolem 1.000 dolarů. Kubson mi je vydražil za 455 dolarů. Kolega mi dal limit 13.000 CZK, tedy jsem poprosil Kubsona o nastavení 456 dolarů, takže to vyšlo o dolar :)

Tedy hodinky + pošta + DPH + malá provize pro Kubsona = pár stovek pod 13.000 Kč. Limit splněn :)

Resumé: pro mě trošku větší, je to docela kus hodinek. Ale já mám štíhlé zápěstí. Pro většinu z vás by to byla super velikost. Nechápu, jak za tak nízkou cenu může někdo prodávat zcela nové hodinky prestižní značky. Nebýt DPH a dopravy, stály by necelých 10.000Kč.

Dle Kubsona byla komunikace s prodejcem "Proworth" dobrá a hodinky přišly kvalitně zabaleny. Prodejce navíc přiložil info o přesnosti - změřil je před odesláním na vibrografu.

http://cgi.ebay.com/NEW-Gevril-GV2-Heritag...1742.m153.l1262

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Pěkný fotky a hodinky jsou povedený. Jen bych si nebyl jistej tim logem, přijde mi být zbytečně velký, ale celkově vypadaj moc fajn :speak_cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...