b52 Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 Dostal jsem se do bodu kdy nevim jak dal. Hodinky po vycisteni, namazani a demagnetizaci v poloze DD (dial down) podle meraku jdou dle ocekavani ale v poloze DU nekde drhnou. Mam podezreni na neoriginalni hridel. Neni to loziskem nebo poskozenym cepem nebo alespon to nevidim pod mikroskpoem. Poradi mi nekdo finticku mistra jak to detekovat takoveto drhnuti? Nebo delate neco preventivne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 rozebral bych to na prvočinitele ... teda na holou základnu bych namotoval setrvačku bez vlásku a prověřil ochotu se vrtět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 8. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 Dekuji za reakci. To jsem udelal a vypadalo vse ok. Na timegrapheru po slozeni je sypany caj ne hezka linka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 že vono to má Bregetův vlásek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 9. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 ma! Nevidim ze by drhnul nekde, nicmene ano je tam do jedne casti dosti spatne videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 on bude drhnout jen v poloze "číselníkem nahoru", kdy potenciálně kratši neoriginální hřídelka klesne o těch pár setin ... a.) Špalík namontovat co nejníž do můstku (je li ta možnost) b.) snížit / naklonit můstek setrvačky - vymezit vůli c.) zvohýbat vlásek d.) obrobit můstek setrvačky - udělat vlásku místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 9. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 do teto chvile jsem furt se drzel toho ze to prece musi byt myma rukama a neco delam spatne nebo nevidim. Podezreni na neoriginalni hridelku a servis bylo vysoke od prvopocatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 9. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 kazdopadne moc dekuji za posunuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Moje celodenní know-how se stejným problémem je - nezaměnit kameny na setrvačce tzn zkus prohodit kameny antishocku. Stačí ty krycí, ten chaton by měl být stejný. Staré omegy taky s breguetem a teď už šlapou znamenitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 13. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Cooooo? Tak toto by me nenapadlo ani ve snu. Urcite prubnu. Moc dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinar 1953 Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Kamen mozes prehodit,to nerobi problem!Treba kamen na papieri vylestit a jemne naolejovt aj vrtany .Tento problem ked na jednej strane zotrvacka sa tazsie toci robi casto vlasok,spinave lozisko,cep a tuto zavadu je tazko odstranit pre nehodinara .ale aj hodinara s malou praxou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se