Prokop Odesláno 28. listopadu 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2005 OK, možná jsem to zkomolil já. Jak jsem od pamětníků koupil, tak to posílám dál, ale musím přiznat, že to bylo asi chybně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda Odesláno 29. listopadu 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2005 Jan Prokop: Zaslal jsem Vám na email obrazek ciferníku z hodinek prim kal. 96 v designu "Ancre". Jestli to umíte, můžete to možná zde uveřejnit pro ostatní - já to neumím (už to umím :-))) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 30. listopadu 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2005 Mohu potvrdit. Tyto hodinky jsme skutečně vyráběli! Bylo jich 2000ks a byly dodány jedné holandské obchodní firmě, distribuující hodinky především v Německu. Na hodinkách je zajímavé to, že vznikly současně s hodinkami, určenými pro letectvo ČR. Stalo se tak v roce 1977. Podle číselníku to sice nemůžu tvrdit na 100% (nevím, zda nešlo o opakovanou obchodní spolupráci), ale nejspíše to tak bylo. Máte k dispozici i fotku pouzdra? Mělo by být soudečkové jako u klasického modelu PRIM Sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda Odesláno 30. listopadu 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2005 Pouzdro je standart kal. 96. Ciferník Ancre mi osadil jeden hodinář, když jsem u něj nechal hodinky opravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 30. listopadu 2005 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2005 Aha, tak to je jiná. Je sice zvláštní, kde ho zmíněný hodinář vzal, ale faktem je, že takovéto hodinky pak budou mít nejspíše jen hodnotu strojku. Pokud by to byly ty hodinky pro Ancre, pak by to určitou hodnotu mělo v té vazbě na letecké primky z roku 1977. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se