tomnovak Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Ahojte, nemáte nějaký tip na Jubilee z Ali na Kamasu? Nechce se mi úplně dávat peníze za Strapcode, který mě bude stát jak hodinky samotné Moc díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 1. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Tak jsem to vyřešil v půlce července Strapcodem. Mám vlákno smáznout, či nechat případně ostatním, že jim to pomůže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 (upraveno) Ahoj, aj ma toto vlakno niekomu pomoct, daj sem fotky a nejake tvoje postrehy a skusenosti so strapcode tahom na kamasu. Mna by to napriklad zaujimalo. Dik Upraveno 3. srpna 2022 uživatelem pauliej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 3. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Tak malý review Objednal jsem ze Strapcode toto Jubi (https://www.strapcode.com/products/metal-ss-bcl20-b113), s dopravou a daní jsem dával 3 tisíce rovný. Kvalita úžasná, mám ho už asi 2-3 týdny. Přišlo to i vč. stěžejek, takže ty origo teňoučký tam rvát nemusíte. Co mě mile překvapilo, byla rychlost dodání - z Hong Kongu ke mně asi za 3 dny (daň jsem předplatil u Strapcode). Je trošku vtipný, že Jubi je skoro dražší jak hodinky, ale určitě můžu doporučit. :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se