vintage Ivan Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Ahoj, spadly mi na zem a rozbilo se sklicko. Kde koupit nahradni, nejlepe pokud mozno originalni (jde to vubec?). Diky za rady, i. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Ahoj, spadly mi na zem a rozbilo se sklicko. Kde koupit nahradni, nejlepe pokud mozno originalni (jde to vubec?). Diky za rady, i. Můžeš být malilinko konkrétnější? Takhle bych ti poradil asi "nějakého hodináře". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Ivan Odesláno 10. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Vypoukle sklicko do cibuli, prumer cca 45+mm. Velmi tenounke. Co presne potrebujes vedet? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Kdybys trochu pátral tady, tak snad fotku, typ hodinek, materiál sklíčka a co od toho očekáváš. V zásadě máš několil variant: Koupit sklíčko někde na netu (možná i v Mavexu, Parexo nebo jinde), zajít za hodinářem, vydražit ho v aukci. Vyjma hodináře potřebuješ opravdu přesný rozměr. Hodináře doporučuji Strnada v Brně na Veveří. Nebo Sarah, je jich v Brně několik, mám vyzkoušeno na Běhounské. Skoro ve všech případech to bude ale akrylátové sklíčko. Poslední varianta je strýček Mechano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 Hrál jsem si asi v 10ti s cibulemi co mel tata v supliku a prasknul tenoucke sklicko. Hrozne jsem se bal mu to říct a taky mi přišlo nefér hrát mrtvýho brouka. Tak jsem rozbil prasátko a skočil v Plzni na Slovanský třídě k panu Zíkovi (koukal na mě trochu podezřele,ale tehdy jsem byl šťasten, když říkal: to se stává - táta to stejně pozná). Až za pár let jsem se tátovi přiznal:) Samozřejmě to poznal, ale ocenil moji snahu dát všechno dopořádku. Víckrát mu bez svolení na hodinky nesahám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se