Rmaster Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Zdravím, předem se omlouvám, zda-li již zakládám duplicitní téma, ale ve vyhledávání jsem totožné téma nenašel. Chtěl bych se zeptat, co používáte k otevírání hodinek, mě se pokaždé podaří otevřít hodinky s trochou šikovností i obyčejným šroubovákem, naposledy jsem takto otevíral své Festiny a vše v pohodě, bez problémů (výměna baterií), ale momentálně se mi vůbec nedaří otevřít mé Hirsche, které mají v "záchytných bodech" velmi nízký profil, nevíte jak na to, nebo kde sehnat levně nástroj k otevírání hodinek? Chtěl jsem použít něco odtud: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14177 ale obávám se, že už nebude k dispozici. Díky moc.
Rmaster Odesláno 11. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Hm... tak nakonec jsem zjistil, že se Hirsche otevírají "vylamováním" narozdíl od klasického otáčení. Ale i přesto zůstaňme u tématu.
dido Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 Hm... tak nakonec jsem zjistil, že se Hirsche otevírají "vylamováním" narozdíl od klasického otáčení. Ale i přesto zůstaňme u tématu. No ja som otvoril a teraz by ma zaujimalo ako mam hodinky zavriet kedze bolo dynko vylamovacie. Podari niekto? ide to pekne tazko a nechcem nieco poskodit.
alt Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Normalne zaklapnout za pouziti nasili [radeji jen rukama, at se nic neposkodi]. Nemohu nevzpomenout CWC quartz, kde se muselo dynko dost brutalnim tlakem doslova zalisovat. Na sroubovaci dynka se zarezy jsou klice s vymennymi hroty dle typu zarezu, na sroubovaci dynka bez zarezu lze pouzit tlakovy otvirak, kde na konci je pouze guma, takze vezmu hodinky do jedne ruky, do druhe otvirak, guma na dynku vytvori treni a po nejake chvilce se dynko podari bez poskozeni odsroubovat. Dale maji sroubovaci dynka po obvodu ruzne jine tvary, na to jsou specialni klice, atd. atd. Zaklapavaci dynka otviram radeji tenkym nozem, sroubovak mi prijde uz moc brutalni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se