PhoeniX Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2008 Stroj z dílny audemars-piguet, ale to je poznat i podle setrvačky. Omáčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2008 Docela hezke hodky-minuly tyden se mi do nich zakoukala manzelka-jestli ji to neprejde, tak me za tu cenu cekaj neprijemny zazitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2008 xxxxxfazerxxxxx napsal: Docela hezke hodky-minuly tyden se mi do nich zakoukala manzelka-jestli ji to neprejde, tak me za tu cenu cekaj neprijemny zazitky se divím, že za ty prachy nechce od Coco raději kostýmek nebo malé černé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2008 Mně se taky zdají sympatický, jen ta vodotěsnost... Ještě bych trochu potunil lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2008 Moja po nich tiez pokukovala. Chvalabohu ich potom videla na zivo a preslo ju to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se