Tea Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Nomos ve spolupráci s Fratello magazínem nachystali 100ks limitku Blue Panda. Po předchozí úspěšném releasu 25ks limitky nizozemského online watch magazínu nachystali pro letošní rok novou, alespoň za mě atraktivnější, variantu v modré. Oproti předchozímu exkluzivnímu počtu navýšili i počet ks na 100 při zachované ceně 4620 EUR. Základem modelu je Zürich World Time 39.9 mm, uvnitř tiká inhouse DUW 5201. Více info na Fratello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Jak se mi klasickej Zürich nelíbí, tak tohle mě celkem baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Za mně taky dobrý,z článku 50 v předprodeji pryč a 50 kdo dříve přijde. To bude mazec až uvolní prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosM Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Tak pandy jsou krasny ale na chronu jsem našel jen jedny a ty jsou z U.S. a jak se dalo čekat cenu si drží vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se