arnost73 Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 ahoj, měl by někdo bližší informace k tomuhle modelu? na fóru jsem našel jen 2 fotky. nějaký oficiální název, doba vzniku, cca počet vyrobených kusů? jaký k nim dával výrobce náramek - řemínek? občas se nějaké vyskytnou na AH, ale dávat za ně irence 15k se mi moc nechtělo. jako funkcionář vesnického formátu jsem ale jedny prostě musel mít, tak jsem to vyřešil skládačkou z vraku za litr a PS3 za 2.5k. párkrát za rok k uniformě jsou skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Tyto hodinky se vyráběly okolo roku 2000 pro firmu Hasiči s.r.o. Nové Město nad Metují, která je nabízela hasičům po celé republice, jako dárkové předměty. Vyrobené množství odhaduji na cca 100 kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnost73 Odesláno 14. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 před 16 hodinami, accutron napsal: Tyto hodinky se vyráběly okolo roku 2000 pro firmu Hasiči s.r.o. Nové Město nad Metují, která je nabízela hasičům po celé republice, jako dárkové předměty. Vyrobené množství odhaduji na cca 100 kusů. díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se