Balthus Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Zdravím, sháním někoho šikovného, kdo by se mi podíval na kapesní hodinky Primator, moc se mi líbí a rád bych je zprovoznil. Ideálně Praha, ale přizpůsobím se. Diky moc za rady a tipy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 PRIMATOR Hugo Freund Praha 1925 ,AURA 1945 ,znacka prihlasena v Praze ,dovoz ze Svycarska . Trabant ?Mercedes?2400 ccm ? Bez fota strojku a udani jeho prumeru se neobejdeme . Pokud lezely desitky let v supliku ,nemusi jim nic byt ,jenom nejdou . Pokud spadly (spadnou kazdymu) na zem nebo do vody je po nich . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 11. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 PRIMATOR Hugo Freund Praha 1925 ,AURA 1945 ,znacka prihlasena v Praze ,dovoz ze Svycarska . Trabant ?Mercedes?2400 ccm ? Bez fota strojku a udani jeho prumeru se neobejdeme . Pokud lezely desitky let v supliku ,nemusi jim nic byt ,jenom nejdou . Pokud spadly (spadnou kazdymu) na zem nebo do vody je po nich . Fíha, moc děkuji, já jsem hrozný neumětel, takže jsem se bál to otevřít. Otevřený stav, tak průměr strojku bez pouzdra je 3,5cm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Natazene dokonce na doraz - nejdou Natahovani jde donekonecna - praskle pero -oprava jitrnicka Vytazena korunka-jde korunkou otacet - rucicky se pohybuji-OK Vlasek setrvacky se jevi OK , paratkem jemne popohnat venec setrvacky zda ma snahu se hybat ,toci se ? Blokuje ,vakle se ? Jsou pekne mely by jit rozchodit ,nakonec i hridelka setrvacky jde vymenit stoji ale s postovnym 40 € . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 12. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Když otáčím korunkou, tak ručičky stojí a pohybují se jen ty dvě ocelová ozubená kolečka. před 9 minutami, doo napsal: Natazene dokonce na doraz - nejdou Natahovani jde donekonecna - praskle pero -oprava jitrnicka Vytazena korunka-jde korunkou otacet - rucicky se pohybuji-OK Vlasek setrvacky se jevi OK , paratkem jemne popohnat venec setrvacky zda ma snahu se hybat ,toci se ? Blokuje ,vakle se ? Jsou pekne mely by jit rozchodit ,nakonec i hridelka setrvacky jde vymenit stoji ale s postovnym 40 € . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Ano v poradku .Kolecka se pohybuji jednim smerem ,tedy hodinky nejsou natazeny nadoraz .Asi po dvaceti otackach korunky by mel byt konec a dal to nejde . Tzn.mame natazeno a hodinky by meli po zakyvani se rozbehnout-nebyly natazene . Nebo tocime a tocime ,jde to volne a nebere konce - praskle pero ,nahradni mam . Rucicky - zatahnem za korunku ,rupne v nich a korunka poskoci ven .Ted se da otacenim nastavit cas .Zatlacime zpet . Nelibi se mi u toho mensiho kolecka okoli okolo stredoveho sroubku ,vypada to nejak okousane .Je tam levy zavit ,casto ho neznali ukrouti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 12. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 před 4 minutami, doo napsal: Ano v poradku .Kolecka se pohybuji jednim smerem ,tedy hodinky nejsou natazeny nadoraz .Asi po dvaceti otackach korunky by mel byt konec a dal to nejde . Tzn.mame natazeno a hodinky by meli po zakyvani se rozbehnout-nebyly natazene . Nebo tocime a tocime ,jde to volne a nebere konce - praskle pero ,nahradni mam . Rucicky - zatahnem za korunku ,rupne v nich a korunka poskoci ven .Ted se da otacenim nastavit cas .Zatlacime zpet . Nelibi se mi u toho mensiho kolecka okoli okolo stredoveho sroubku ,vypada to nejak okousane .Je tam levy zavit ,casto ho neznali ukrouti . Točit s tím jde do aleluja, tj. víc než dvacet otáček. Po vytažení korunky nastavit ručičky lze. Na to okousání teď taky koukám, nikdo doma netuší. Panímáma o hodinkách ani nevěděla, takže veškeré úkony se museli provádět ještě za dědečka Moc děkuji za čas a ochotu, je super něco se takhle dovědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Takze jen ruple pero ,jsem z Brna ,mohu zprovoznit za cenu pera do 250,-nebo za jabka ,hrusky ,sadlo ,jitrnice aj.zemedelske prebytky .Med pro vnoucatka by take mohl byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 12. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Takze jen ruple pero ,jsem z Brna ,mohu zprovoznit za cenu pera do 250,-nebo za jabka ,hrusky ,sadlo ,jitrnice aj.zemedelske prebytky .Med pro vnoucatka by take mohl byt.Jéje, jablíčka by byla, ale jak je dostat z Prahy do Brna, to se nějak bude muset vymyslet, moc děkuji za ochotu. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Zapomel jsem zmini slivovici.... Zet je u Beziny ,pokud jste nekde po ruce mohl by to vyzvednout ,druhy je tam tez casto . Poslu PN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 jitrnice, jablicka a slivovice ...kurnik ta inflace se uz fakt neda vydrzet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se