Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
vodotěsnost si představ jakokoli, jedno je jisté na tebou zmíněné aktivity se mechaniky rozhodně nehodí !!! Kup si tool kfarcky třeba suunto nebo traser. Kdysi tady někdo dávál odkaz na hodinky co použává snad americká armáda, jsou to kvarcky ale brutálně zpracované a vypadají, že by se ti určitě hodily. Jen nevím ted tu značku hergot, ale mohl by to vědět mudrorátor millis

Na Pizizubovy trapné narážky nereflektuji, nicméně toto by mohlo být ono: http://www.specialopswatches.co.uk/ :newyear:

Odesláno
Já bych se automatů nebál. kdysi jsem to psal ještě do starého fóra, co všechno zažily stařičké Orienty automaty. Deset let nošení dnes a denně a zacházel jsem s nimi ne zrovna slušně. Vůbec jsem se nerozmýšlel, jestli jedu na kole po lese, nebo držím v ruce kladivo atd. Ty hodinky vydržely strašně moc, bez údržby, bez servisu. Myslím, že je to jako se vším, viz. televize, auto , buď se povede, nebo ne. Čím víc se ale v hodinkách hrabu (myšleno zajímám), tím víc se k nim chovám citlivěji a šetrněji. Je to samozřejmě dáno i cenou, i když za totáče mě ty Orienty stály 2000,-. Takže abych to shrnul, šel bych do automatů, protože tikaj, ale držel bych se v cenové hladině, která by při případném zklamání tolik nebolela...

Bez jediné výhrady souhlasím s hodnocením Orientů, stejná zkušenost. Lze předpokládat stejnou odolnost i u jiné značky, je tu však jedno ALE. Na kole jezdím opravdu hodně(poslední co ze sportu mužu hodně), silniční i horské. Protože nesnesu hodně utažený tah nebo řemen, jsou dost nepříjemné "rány" do zápěstí, od těžkých automatů.Na malou chvíli nic nevadí, ale více hodin je znát. Proto na kolo mám titanové quarc, i na plavání samozřejmě.

Odesláno

Dobrýb den,já jsem na chronomagu také nováček.Již jsem v životě vyzkoušel spousty hodinek a jesttli smím radit,tak momentálně bych asi koupil potápěčské

hodinky Seiko ředa SKX.Najdete je na Stránkách AZ watch a stojí 4100kč.Já jedny také vlastním a jsem s nimi naprosto spokojen.Přesnost se po čtrnácti dnech

ustálila na 4sec.týdně do plusu.Mají hardlexové sklo o kterém si myslím že je skutečně o něco lepší než minerál i když safír to není.Dále musím vyzdvihnout

svítící vrstvu Superluminova,která ve srovnání například s hodinkami Citizen svítí o poznání více.Tyto hodinky jsou absolutní klasika a poměr k ceně mi připadá

velmi zajímavý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...