Přejít na obsah

Rolex 1803 gold nastavenie sekúnd

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, undy napsal:

Ano, to som mal na mysli aj ja, či to má u tak starého strojceku význam. Na druhej strane, po GO už bola hneď reklamácia, dátum a deň nepreskocil o polnoci, ale postupne až do cca pol štvrtej ráno. Po oprave (reklamacii) lepšie, ale niektoré dni stále nepreskocia pekne... Tak premýšľam, či to ešte má vyznam posielať tam ( do Rimavskej Soboty) alebo niekde inde... Tá Jihlava, kto to je? Že by som to riešil tam, i keď som zaplatil za GO vyše 1100€ pred pár týždňami a trvalo to skoro rok... 

Da! Tecka. Jde to i u daleko starsich hodinek. 50ti lete primky mi dokazou fungovat presneji i stolete kapsace kdyz se s nima hodinar pohraje. Jihlava ONYX ma tady svoje vlakno. Neresil jsem u nich zatim nic ale co jsem obecne cetl jejich reakce za posledni dva roky...umi a vi co a proc to delaji. Servis za 1100e by mel byt uno-nuno vubec a ne stav jak popisujete. Vase hodinky vypadaji jak pred servisem ne po nem a uz vubec ne po GO.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak hodinky uz od minulého týždňa v ONYXE, môžem ich doporučiť. Prišli im poštou, hneď mi volali, že im prišli. O dva dni mi volali ohľadom potrebných opráv s časovou i cenovou ponukou, všetko podrobne a pekne vysvetlené. A práce napriek nedavnej GO tam nebude málo. Vo vlakne ONYXU je a bude po dohode so servisom priebežne všetko. Ďakujem ešte raz za nasmerovanie na Jihlavu 🙂

Odkaz ke komentáři

Premýšľam, že mu napíšem ( aj keď mi už neodpovedá...) a spýtam sa ho, ako to chce riešiť. Pretože špina, chlpy, silikón, nesprávne tesnenie, zle fungujúci dátum, veľmi nepresný chod - trochu veľa na hodinky po GO

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...