gerhard Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Prekrasne babo a hodky tiez,gratulujem!!! Uz viem preco Klobadysek obcas mrka po S Sumo:-)
Marty35 Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Díky, díky lidičky. Na ruku sedly jak hrnec na p...l, měl jsem trochu strach s užšího tahu, ale je v pohodě, zase nikde netlačí. Vzhledově se na to rychle zvykne. Časem si ještě pořídím nějaký dark blue gumový řemen... Za sebe můžu říct za rozumnou cenu velice kvalitní a krásné potápky.
atim Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Gratuluju ke správnému rozhodnutí, jsou to opravdu úžasné hodinky, tvaru pouzdra a svítivosti se nemůžu nabažit ani po dlouhé době! Mě dělají - 3 sec/den, někdy i méně, tak do nich nebudu šahat, odchylka je stabilní. Dám sem jedno foto, na které jsem zapoměl, měla to být původně přání k velikonocům pro chronomagory ale jaksi se to nepovedlo. Tak alespoň teď.
Marty35 Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Krásná fotka! (ty velikonoce mě trkly až po chvíli)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se