Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tohoto člověka rozhodně doporučit nemůžu. Včera jsem si u něj vyzvedl Seika.

Dnes jsem zjistil že se hodinky zastavují Zaslal jsem mu i video s daným problémem, bylo mi řečeno že on měl hodinky v pořádku že to nadále řešit nebude.

Obchody s tímto člověkem si raději pořádně rozmyslete. Gentleman jak se patří.

Odesláno

Hlavně je potřeba si říct, že je to polopravda :) 

Už od první zprávy kdy si dost drze napsal o slevu ( dam XY kam si mohu přijet ) po to, že přijel, se vším kroutil a důkladně si prohlídnul ukončením se slovy "teď chceš asi zaplatit co" mi něco napovídalo, že to není úplně v pořádku.. 

Hodinky jsem chvíli nosil, přede mnou Pivas a žádný problém nebyl.. 

Hodinky jsou v záruce v Koscomu, navrhl jsem ať je odnese jakožto člověk z Prahy do Koscomu a pokud by to znamenalo finanční újmu, že se budu podílet ..

Odpověď jsem nedostal, čtu až zde :) 

Odesláno

Nestojíš si za tím co prodáváš a ještě jsi drzej?

Nabídl jsem ti cenu nevím co to má společného s tím že prodáváš něco co nefunguje.

Nevim proč já bych měl někde řešit nějaké Opravy druhý den potom co jsem něco koupil.

Prostě jsi hulvát a nemáš tady co dělat.

Co já se budu vůbec vybavovat s takovým diletantem.

Odesláno

Když už jsme u toho kdo říkal dones mi to hotově Neposílej mi to na účet mám problémy s finančákem?

Upřímě je mi to jedno, že mě to bude stát peníze s tím počítám. Spíš jsem chtěl varovat kolegy co se tady taky může potkat.

A být tebou už radši mlčím.

Odesláno

Za 12 let jsem nezažil takové chování a to jsem zde udělal jsem zde spousty obchodů..

Vidím že míra nevyrovnanosti je vysoká a nemá cenu si nijak rozepisovat..  

Hodinky jsem prodával v pořádku, za tím si stojím.. Nabídl jsem i řešení, místo toho jsem se dočkal jen útoků.. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...