Quillin Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Odesláno 12. července 2024 Dik za recenziu a dojmy, je to rozhodne zaujimavy a pekny kus techniky. Este ich mas a nosis?
nazdarhodiny Odesláno 13. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2024 V 12. 7. 2024 v 18:23, Quillin napsal: Este ich mas a nosis? Rozšířit Ahoj, diky za optani. Porad je mam a patri k oblibenym. Jen toho mam moc, takze kazdy kousek vynesu tak 2-3x do roka. Na vsech hodinkach (krome integralu) menim remeny. Ultrachrony nejsou uplne typicky “strap monster”, ale potencial maji slusny. Ted je zrovna mam na brousenym krokodylovi. A jak se mi k nim nelibi ten oroginal Longines kozeny remen, tak tenhle mi k nim sedi. 1
nazdarhodiny Odesláno 13. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2024 moc jim taky sednul zdivocely pstros od @jusmi 1
nazdarhodiny Odesláno 13. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2024 Porad jsem jim taky hledal cervenou, ktera by jim sedla. Moc se mi nedarilo, ale nakonec jsem jim nasel cerveneho partaka od @R4B4, ktery me na nich bavi 4
nazdarhodiny Odesláno 13. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2024 Mam jeste par remenu a strapu v zaloze, ale to az je vezmu ven priste. Nechci jim zbytecne pridelavat skrabance na nozkach.
jusmi Odesláno 13. července 2024 Nahlásit Odesláno 13. července 2024 V 13. 7. 2024 v 14:15, nazdarhodiny napsal: Mam jeste par remenu a strapu v zaloze, ale to az je vezmu ven priste. Nechci jim zbytecne pridelavat skrabance na nozkach. Rozšířit Kebyze mas remene prerobene na quick release stejzky ako som ti pisal, tak (takmer vobec) nozicky neposkriabes inac fakt chvalim, su strap monstra, kazdy remen sa im hodi
nazdarhodiny Odesláno 13. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2024 V 13. 7. 2024 v 14:33, jusmi napsal: ako som ti pisal Rozšířit akce je v behu. Stezejky jsem objednal, ted uz jen najit cas
jusmi Odesláno 13. července 2024 Nahlásit Odesláno 13. července 2024 Super, drzim ti palce. Tak sa potom pochval
Quillin Odesláno 13. července 2024 Nahlásit Odesláno 13. července 2024 V 13. 7. 2024 v 14:10, nazdarhodiny napsal: Porad jsem jim taky hledal cervenou, ktera by jim sedla. Moc se mi nedarilo, ale nakonec jsem jim nasel cerveneho partaka od @R4B4, ktery me na nich bavi Rozšířit Som rád, že to stále robia radosť. Za mňa je tento červený remeň fakt pecka! Veľmi pekná kombinácia pre človeka, ktorý rád nosí farby. Máš to moc hezký
nazdarhodiny Odesláno 8. listopadu 2024 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2024 Zkousim dalsi z remenu ze supliku. Nemam tuseni z ceho stahli autori remenu tuhle kuzi, ale ted do podzimu se mi to k Ultra-chronum hodi. Denni odchylka se jim stale pohybuje mezi +2s/d a -1s/d. Celkem si prumerne drzi peknych +1.1s/d. Ty odlesky lunety me porad moc bavi. Od syte cerne, po zrcadlo. A musim poopravit svuj nazor na lumi. Indexy jsou znacene sice tence, coz se mi ze zacatku moc nezdalo, ale sviti bez problemu celou noc a jsou nakonec velmi prehledne.
nazdarhodiny Odesláno 12. listopadu 2024 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2024 (upraveno) Kombinaci se svetlym reminkem jsem proste musel zkusit - z historickych duvodu (viz. dobove reklamni foto). Dekuji @jusmi za spolupraci. Upraveno 12. listopadu 2024 uživatelem nazdarhodiny
jusmi Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2024 tak tento svetly / stone look im podla mna perfektne pasuje. Co sa tyka toho tvojho prispevku nadtym, tak podla mna by to mohla byt koza z rejnoka...
Harwey Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2024 Ale ten biely tropic im teda sadne viac si myslim:) 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2024 Bílý tropic, jim sedí jak prdel na hrnec. Skvělý!
nazdarhodiny Odesláno 8. ledna Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna Longines vydali karbonovou verzi Ultra Chronu. Ja asi zustanu u te cervene, ale kdyby je mel nekdo nazivo, jsem zvedavy. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se