Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 7. 2024 v 18:23, Quillin napsal:

Este ich mas a nosis?

Rozšířit  

Ahoj, diky za optani. Porad je mam a patri k oblibenym. Jen toho mam moc, takze kazdy kousek vynesu tak 2-3x do roka. 

Na vsech hodinkach (krome integralu) menim remeny. 

Ultrachrony nejsou uplne typicky “strap monster”, ale potencial maji slusny.

Ted je zrovna mam na brousenym krokodylovi. A jak se mi k nim nelibi ten oroginal Longines kozeny remen, tak tenhle mi k nim sedi.

IMG_8587.jpeg

IMG_8585.jpeg

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 13. 7. 2024 v 14:15, nazdarhodiny napsal:

Mam jeste par remenu a strapu v zaloze, ale to az je vezmu ven priste. Nechci jim zbytecne pridelavat skrabance na nozkach. 

Rozšířit  

Kebyze mas remene prerobene na quick release stejzky ako som ti pisal, tak (takmer vobec) nozicky neposkriabes :) 

inac fakt chvalim, su strap monstra, kazdy remen sa im hodi 👍👍

Odesláno
  V 13. 7. 2024 v 14:10, nazdarhodiny napsal:

Porad jsem jim taky hledal cervenou, ktera by jim sedla. Moc se mi nedarilo, ale nakonec jsem jim nasel cerveneho partaka od @R4B4, ktery me na nich bavi

Rozšířit  

Som rád, že to stále robia radosť. Za mňa je tento červený remeň fakt pecka! Veľmi pekná kombinácia pre človeka, ktorý rád nosí farby. Máš to moc hezký ;)

• po měsících...
Odesláno

Zkousim dalsi z remenu ze supliku. Nemam tuseni z ceho stahli autori remenu tuhle kuzi, ale ted do podzimu se mi to k Ultra-chronum hodi. 

Denni odchylka se jim stale pohybuje mezi +2s/d a -1s/d. Celkem si prumerne drzi peknych +1.1s/d.

Ty odlesky lunety me porad moc bavi. Od syte cerne, po zrcadlo. A musim poopravit svuj nazor na lumi. Indexy jsou znacene sice tence, coz se mi ze zacatku moc nezdalo, ale sviti bez problemu celou noc a jsou nakonec velmi prehledne.

IMG_9905.jpeg

IMG_9904.jpeg

Odesláno

tak tento svetly / stone look im podla mna perfektne pasuje. 

Co sa tyka toho tvojho prispevku nadtym, tak podla mna by to mohla byt koza z rejnoka...

Odesláno

Bílý tropic, jim sedí jak prdel na hrnec. Skvělý!

• po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...