Tomash. Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Ahoj všem, doporučíte mi prosím nějakého zručného elektrikáře, který by zvládnul opravu watchwinderu Modalo? Zřejmě mi odešel jeden motorek. Tady jsem našel několik postů o více či méně úspěšné opravě svépomocí, ale to není nic pro mě. Pak bych ještě potřeboval kouknout na jeden Eilux, který sice ještě chodí, je ale dost hlučný. Takže by si také servis zasloužil. Ideálně Praha a okolí. Předem díky za rady a tipy, Tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b52 Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 elektrikare nehledejte, to je prace pro elektronika. to jsou naprosto dve ruzne oblasti. elektronik vam elektriku obvykle udela, elektrikar elektroniku ne. mate SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomash. Odesláno 4. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Ano, myslel jsem elektronika... Aspoň je vidět, jak tomu nerozumím. Nějaké tipy, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se