maik7 Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Dobrý den. vyplatí se opravovat hodinky Junkers 6248-1? Vyklízel jsem šuplík a našel je tam. Nová baterie nepomohla. Před 15ti lety jsem je pořídil za 500 nové. Tak mne ani nijak netrápí případná investice, pokud mají hodinky nějakou hodnotu. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Ahoj, ja by som najskor skusil zmerat bateriu multimetrom, ci nieje aj nova vybita. Ak je problem so strojcekom ako takym a nieje na nom viditelna nejaka chyba, tak asi len vymena. Je tam Ronda 505.24H a prehodit cifernik a rucicky by mal zvladnut kazdy hodinar ... samozrejme posudenie vynalozenych prostriedkov vs nasledna hodnota necham na teba, ale podla mna su to celkom pekne hodinky a bolo by ich skoda vyhodit .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maik7 Odesláno 1. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 před 3 hodinami, pauliej napsal: Ahoj, ja by som najskor skusil zmerat bateriu multimetrom, ci nieje aj nova vybita. Ak je problem so strojcekom ako takym a nieje na nom viditelna nejaka chyba, tak asi len vymena. Je tam Ronda 505.24H a prehodit cifernik a rucicky by mal zvladnut kazdy hodinar ... samozrejme posudenie vynalozenych prostriedkov vs nasledna hodnota necham na teba, ale podla mna su to celkom pekne hodinky a bolo by ich skoda vyhodit .... Děkuji za názor. Asi máš pravdu, bylo by jich škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se