Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Napovi mi nekdo proc driv na hodinkach byli informace na vnitrni strane dynka misto na venkovni?

Odesláno

To ze nektere znacky delaji z ciselniku citanku se mi take nelibi... Jeste ze se daji zatim najit hodinky bez tehletech zbytecnosti. Ja osobne bych nemusel ani vzadu mit na kazdejch hodinkach steinless stell pripadne saphire glass nebo WR:-( Mam zato ze koho tohle zajima ten si to zjisti (chronomagici a podobni blazni) a normalni lidi kteri maji dvoje ci troje hodinky za zivot si to muzou vystudovat v mamualech... skoda:-(

Odesláno
  cody napsal:
To ze nektere znacky delaji z ciselniku citanku se mi take nelibi... Jeste ze se daji zatim najit hodinky bez tehletech zbytecnosti. Ja osobne bych nemusel ani vzadu mit na kazdejch hodinkach steinless stell pripadne saphire glass nebo WR:-( Mam zato ze koho tohle zajima ten si to zjisti (chronomagici a podobni blazni) a normalni lidi kteri maji dvoje ci troje hodinky za zivot si to muzou vystudovat v mamualech... skoda:-(

Jenže to jsme my, kteří hodinky chápeme už jako něco víc. Jde nám o estetično. "Normální" člověk/uživatel je asi rád, že to na dýnku má. Ujišťuje se tak, že má kvalitu a tím dýnkem to má právě potvrzené - je to hned vidět. Taky když hodinky někomu ukazuje...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...