cody Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Napovi mi nekdo proc driv na hodinkach byli informace na vnitrni strane dynka misto na venkovni?
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Myslím, že tenkrát jim to bylo tak nějak jedno. Alias jak jde čas, veškeré info se přesouvá na číselník a vznikají čítanky.
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Tím jsem nemyslel B-Uhr, ty naštěstí zůstávají více méně čisté. Odpověď jsem myslel všeobecně, protože dříve nejenom B-Uhr neměly nikde údaje o výrobku.
cody Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 To ze nektere znacky delaji z ciselniku citanku se mi take nelibi... Jeste ze se daji zatim najit hodinky bez tehletech zbytecnosti. Ja osobne bych nemusel ani vzadu mit na kazdejch hodinkach steinless stell pripadne saphire glass nebo WR:-( Mam zato ze koho tohle zajima ten si to zjisti (chronomagici a podobni blazni) a normalni lidi kteri maji dvoje ci troje hodinky za zivot si to muzou vystudovat v mamualech... skoda:-(
PhoeniX Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 cody napsal: To ze nektere znacky delaji z ciselniku citanku se mi take nelibi... Jeste ze se daji zatim najit hodinky bez tehletech zbytecnosti. Ja osobne bych nemusel ani vzadu mit na kazdejch hodinkach steinless stell pripadne saphire glass nebo WR:-( Mam zato ze koho tohle zajima ten si to zjisti (chronomagici a podobni blazni) a normalni lidi kteri maji dvoje ci troje hodinky za zivot si to muzou vystudovat v mamualech... skoda:-( Jenže to jsme my, kteří hodinky chápeme už jako něco víc. Jde nám o estetično. "Normální" člověk/uživatel je asi rád, že to na dýnku má. Ujišťuje se tak, že má kvalitu a tím dýnkem to má právě potvrzené - je to hned vidět. Taky když hodinky někomu ukazuje...
B.F.G. Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 WR je technická informace, ta by byla i na vojenských. Tyhle vodotěsné nejsou vůbec, takže to tam není.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se