vikhra Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Nedávno jsem obdržel tyto kapesní hodinky.Bohužel ani po hodinách pátrání na webu nemůžu najít výrobce. Můžete mi někdo prosím sdělit nějaké podrobnosti.Hodinky jsou funkční, ale denně se zpožďují caa. o 10 minut, proto bych uvítal i typ na hodínáře z Ostravy a okolí. DĚKUJI a omluvte nekvalitní fota.
mechano Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Není to zase tak zázračně kvalitní kousek ale taky není vůbec špatný. Vyrobila ho firma Girard Perregaux asi před sto lety.
vikhra Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 mechano děkuji a co se týká přesnosti, mám to radši nechat na odborníkovi nebo se pokusit sám?
Gorg Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 (upraveno) mechano děkuji a co se týká přesnosti, mám to radši nechat na odborníkovi nebo se pokusit sám? ...a tehdy to bylo naposled, co jsme videli hodinky funkcni... Upraveno 7. ledna 2009 uživatelem Gorg
mechano Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 mechano děkuji a co se týká přesnosti, mám to radši nechat na odborníkovi nebo se pokusit sám? S přesností to bude asi složité, takže bych radil spíš toho odborníka. Chci říci, že přesnost nezávisí jen na šťourání do regulace.
vikhra Odesláno 8. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 ...a tehdy to bylo naposled, co jsme videli hodinky funkcni... Já vím, už jsem si dal v koutě facku za ten blábol.
vikhra Odesláno 8. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 S přesností to bude asi složité, takže bych radil spíš toho odborníka. Chci říci, že přesnost nezávisí jen na šťourání do regulace. Máte recht, budu na ně maximálně koukat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se