Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý večer chronomagici,

Jedné dámě mezi 40 a 60 lety :whistling: bych chtěl věnovat hodinky z řady Don Giovanni http://www.raymondweil.com/Modules/SRW/WAT...NDU3&Page=1

Mám dotaz - má někdo dobrou/špatnou zkušenost s nákupem této značky v tuzemských kamenných obchodech? Nebo raději (výrazně?) ušetřit a vzít je z netu? A, mimochodem, jak se vám líbí? Mě moc :withstupid:

díky

Upraveno uživatelem Alessio
Odesláno

Libi se mi, jsou to elegantni hodinky, ktere rozhodne neurazi ;) Nakup vzhledem k CZ cenam bych uskutecnil pres internet, treba zkusit to watchery.com i kdyz aktualni cenu techto neznam, nedival jsem se ani v CZ ani mimo, ale par modelu na ktere jsem koukal mely ceny sakra jinak ocenene ;)

Odesláno

dle mého jsou rw nedoceněné hodinky, bohužel i zde na foru, osobně mám radši řadu parsifal ale proti gustu... závěr: koupi rw bych doporučil a nákup na netu je rozhodně levnější

Odesláno

Díky za reakce pánové, ještě opatrně navrhnu Parcifala... :whistle:

Přes internet jsem nikdy takto drahé hodinky neobjednával, měl by někdo tip na seriózního prodejce, co "umí" i RW? Díky

• po 3 týdnech...
  • Po letech...
Odesláno

Trošku PR pro RW a UP staršího příspěvku :).

RW mohu doporučit, jsem maximálně spokojen (dlouho na ruce freelancer, krátce nabucco a nyní občas Don Giovanni Cosi Grande z fóra).

Jen nedoporučuji nákup v ČR, kde je máme fakticky předražené. Dokonce jsem kdysi psal negativní email na RW. A přišla mi odpověď, že je to daný českým trhem, kdy mají s dodávkami spojené vysoké náklady a nároky na marže od obchodníků (musím se tím víc prošťourat a znovu to otevřít, je to dávno).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...