Ondrasss Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Ahoj, nedávno jsem objevil kouzlo mikroregulace na sponách. Myslím, že je to skvělý způsob, jak dosáhnout dokonalého pohodlí a přizpůsobení na zápěstí. Proto hledám překlápěcí sponu s mikroregulací pro kožené řemínky. Mám jednu v hledáčku od Formexu: REEF "Deployant" Clasp with Fine Adjustment - Formex (formexwatch.com) Máte nějaké doporučení na konkrétní značky nebo modely, které byste mi mohli doporučit? Děkuji předem za všechny rady! O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 31. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Nikdo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schaschek Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února @Ondrasss Tak pořídil jsi nakonec tu od Formexu, nebo něco jiného? A můžeš se kdyžtak podělit o zkušenosti, prosím? Taky jsem zkoušel hledat kvalitní aftermarket spony na kožené a kaučukové řemínky a zdá se, že to není úplně jednoduché. Na tu Formex jsem našel pozitivní ohlasy, ale zároveň i stížnosti na nějakou plastovou část, která se může reltivně snadno rozbít. Případně by mě zajímaly i tipy na kvalitní aftermarket spony bez regulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 16. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února V 2. 2. 2025 v 21:55, schaschek napsal: @Ondrasss Tak pořídil jsi nakonec tu od Formexu, nebo něco jiného? A můžeš se kdyžtak podělit o zkušenosti, prosím? Taky jsem zkoušel hledat kvalitní aftermarket spony na kožené a kaučukové řemínky a zdá se, že to není úplně jednoduché. Na tu Formex jsem našel pozitivní ohlasy, ale zároveň i stížnosti na nějakou plastovou část, která se může reltivně snadno rozbít. Případně by mě zajímaly i tipy na kvalitní aftermarket spony bez regulace. Nic krom Formex spony jsem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se