partykiller Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 (upraveno) Pro milovníky měření zdravotních dat ze zápěstí teď Withings vydal moc pěkné hodinky, ScanWatch Nova. Dřív jsem chvíli nosil jejich první model a docela dobrý, akorát co mě teda odrazuje, že asi nově zavedli nějakou možnost měsíčního předplatného pro plnou funkčnost SW. https://www.withings.com/cz/en/scanwatch-nova/shop Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. prosince 2023 uživatelem partykiller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Predpokladám že to je nástupca Scanwatch Horizon, na tom sa mi učrite viac páčili ručičky.Tiež im mohli dopriať vstavanú GPS to je dosť podstatná vec pri športových aktivitách. Žiaľ musím súhlasiť s kolegom, to mesačne predplatné je klinec do rakvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se