Přejít na obsah

Omega Seamaster Diver 300m

Doporučené příspěvky

Seamastery jsou jedny z těch hodinek, které se mi líbily prakticky odjakživa. Dávno předtím, než jsem se vůbec začal pořádně zajímat o hodinky, nebo v dobách, kdy byly jakékoliv švýcary pro mě absolutně nedostupné. Na ruce jsem měl poprvé až aktuální model v lednu 2022. Tou dobou jsem měl ale relativně čerstvě Tag Heuer Aquaracer a říkal jsem si, že mít dvoje podobné potápky je zbytečné. Každopádně to, jak byly pohodlné a příjemné na ruce mi zůstalo v paměti a pořád jsem po nich pokukoval. Začátkem prosince jsem tady při procházení inzerce narazil na jedny volné přímo v Praze a brouk v hlavě začal hlodat. Pořád jsem si říkal, že Aquaracery a Seamastery neunosím.

Posledních několik dní jsem se tak snažil prodat Tagy, aby uvolnily místo pro Omegy. V sobotu večer jsem si pouštěl rozhovor s Žufánkem, který říkal, že nikdy žádné hodinky neprodal, protože s nimi má vždy spojený nějaký příběh. Rozhovor se mnou poslouchala manželka a nadhodila jestli prý ty Tagy chci opravdu prodat, když jsem si je kupoval ke třicetinám. V neděli na odpolední procházce, při které jsem fotil Aquaracery řekla "neprodávej je a kup si Omegy k tomu." No a jelikož se manželky musí poslouchat, přivezl jsem si v pondělí krásný Seamastery :) 

IMG_0913.thumb.jpeg.3ff3c59b0595a74c64eaf4ce6de37c21.jpeg

IMG_0920.thumb.jpeg.8d91516758a48ecacd73c9c424ae2650.jpeg

IMG_0928-x.thumb.jpeg.41770a5260929d4e4ab82d0c3566371d.jpeg

IMG_0940.thumb.jpeg.aca9d27af87a59e7c42008933031380e.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, busmaker napsal:

Nádherné jsou obě 🙂 imho jsou Tagy dokonce o mrňous hezčí, ale to bude asi mou úchylkou na černo-žlutou kombinaci barev 😅

Děkuji :) Nevím, jestli to správně čtu, každopádně Tagy nejsou černo-žluté, jsou modré ;) 

Upraveno uživatelem Sundance
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Sundance napsal:

Děkuji :) Nevím, jestli to správně čtu, každopádně Tagy nejsou černo-žluté, jsou modré ;) 

Čtěte správně, já měl jen trochu slabší den, omluvte mě. V každém případě ale platí, že jsou to oba velmi krásné kousky 😉

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, busmaker napsal:

Čtěte správně, já měl jen trochu slabší den, omluvte mě. V každém případě ale platí, že jsou to oba velmi krásné kousky 😉

Nic se přece neděje :) A nutno přiznat, že zrovna ty modré Tagy jsou z hlediska barvy slušné měňavky a občas na určitém světle jdou až do černa ;) Přikládám 2 fotky, kde na jedný jsou prakticky úplně černé, na druhé krásně modré..

IMG_1351x.jpeg

IMG_0810x.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Sláva57 napsal:

Prostě boží! Mám je v modré a jsem z nich pořád unešený. 

před 3 hodinami, Vortex-Tempus napsal:

Pekne fotky... a hodinky ;)

Díky pánové :) Mám z nich neskutečnou radost a nic jinýho se zatím od pondělí na ruku nedostalo..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...