Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ahoj, prodám Grand Seiko SBGA029G

Jsou ve velmi dobrém, téměř perfektním stavu, jen několik opravdu jemných vlásečnic, hlavně na sponě. Základní info:
- Spring Drive, kalibr 9R65, dělají +1s za týden!
- Zaratsu polishing
- 44mm průměr a L2L jsem změřil cca 50,5mm
- Zabudovaná potápěčská extenze
- Jsou z 10/2018, já je kupoval jako nenošené před 2 lety na CH24 a nosil jen příležitostně.
- K hodinkám jsou zbývající články tahu a originální GS papíry, krabičku bohužel nemám.

Jsou to nejlépe zpracované hodinky které jsem kdy měl, ty detaily jsou dokonalé a ve skutečnosti mnohem lepší než na fotkách. Tyhle hodinky působí fakt majestátním dojmem a budí pozornost. Sice je to kus hodinek, ale díky tvaru pouzdra a krátkému Lug to lug jsou pohodlné i na menší ruce. Se 17,5cm zápěstím mi sedí krásně...

Dávám sem jen pár fotek, ale videí a recenzí je na webu spousta. Případně můžu cokoliv nafotit detailně a poslat...

Cena: 90 000 Kč
Pouze osobní předání V Praze/okolí po domluvě.

Díky za prostor,
Jirka

IMG_3938m.jpg

IMG_6730.jpg

IMG_6854.jpg

IMG_7714.jpg

IMG_7718.jpg

IMG_9636.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

UP, zájemci zatím jen mimo ČR a hodinky bych nerad posílal.

Cena zůstává. Je pod minimy na CH24 (pro SBGA029G i SBGA229G) a na prodej nespěchám.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Poslední UP a pak zůstávají doma...jsou boží a levnější už nikdy stejně nebudou.

• po měsících...
Odesláno

Zájemce najednou přestal komunikovat (i když je tu neustále online - tohle dětinské chování asi nikdy nepochopím 🙂)

A taky mi chvíli trvalo abych se znovu rozmyslel jestli je vlastně chci prodat.

Ale rýsuje se něco dalšího...takže UP!

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem dozrál k tomu je zkusit znovu prodat 🙂 Takže UP a cena 89 000Kč.

Odesláno

UP! Kdyby je chtel nekdo videt, tak je muzu vzit v sobotu dopo na Micro-Praha.

Mam neco dalsiho na radaru, takze rozumne uprave ceny se taky nebranim - nabidnete. Ale prosim bez vymen!

Odesláno

Něco bych rád, takže poslední pokus a motivační předvánoční cena 85k CZK 🙂 V Evropě není na CH24 k prodeji ani jeden kus a levnější už nebudou...

• Vytvořit...