kork74 Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 Do "Koulí" jsem se zamiloval od prvního dne kdy jsem na tuhle značku narazil. Potom co se jejich ambasadorem stal Roman Šebrle, bylo rozhodnuto, jedny koule určitě potřebuju ve své sbírce. Navíc značka má za sebou krásný příběh, i když nakonec zvítězil model provázány s ponorkou , je mi železnice pořád blízká. Proč řada Hydrocarbon? Díky ochraně korunky. Tento detail z nich dělá hodinky, které se nedají jen tak přehlédnout. A proč Hunley? Protože ve chvíli koupě měly a stále mají pár věcí, které jsem chtěl. Zmiňovaná ochrana korunky, potápěčská vodotěsnost, neoprenová extenze využitelná nejen na neoprenu , dobrá cena tady od člena Chronomagu a jako bonus, silně návykový, ukazatel rezervy nátahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 Parádny výber. O tejto limitke sme už písali, dá sa tu dohľadať k tomu aj príbeh ručne poháňanej ponorke, ktorú našli po vyše 130 rokoch a neskôr sa ju dokonca podarilo vyzdvihnúť hore. Dával som sem fotky. Tvoja fotka trochu uberá na kráse tohto modelu, už len samotná štruktúra ciferníka je zaujímavá a tématické dýnko je tiež vymakané. Súhlasím s tebou, Ball a ich ochrana korunky + dvojšrúbky an stežejky, sú tak charakteristickou vecou, že okamžite človek vie, o akú značku ide. Nad takto umiestneným dátumovým okno oko prižmúrime a Ballu ľahko odpustíme. Zaujímavé riešenie uzamknutia rotora pootočením centrálnej časti dýnka do pozície ON/OFF. Už si to skúšal? Ide to dosť z tuha, alebo ani nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Vítej do klubu koulařů Hydrocarbony jsou krásné hodinky. Ať Ti dělají dlouho radost a tritium dlouho krásně radioaktivně svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se