Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
myslim ze nazorov je na fore dost. Inak mne sa pacia viacej bez chronografu, ale to je moj nazor. jo a v zahranici kupis lacnejsie...

Pokud znáš zajímavou cenu venku, budu rád, když mi ji sdělíš. Všechny dostupné názory týkajicí se těchto hodinek jsem samozřejmě přelouskal.

Odesláno

v anglicku sa cena pohybuje okolo 3000 libier za chrono. na nete by si ich nasiel aj za menej. kazdopadne ak si ochotny dat 111K tak byt tebou kupim si letenku a na chvilu idem do londyna, mozem ti povedat kde je dobre sa poobzerat a tam urcite najdes nieco v cene aby si usetril aj s vyletom :)

Odesláno
v anglicku sa cena pohybuje okolo 3000 libier za chrono. na nete by si ich nasiel aj za menej. kazdopadne ak si ochotny dat 111K tak byt tebou kupim si letenku a na chvilu idem do londyna, mozem ti povedat kde je dobre sa poobzerat a tam urcite najdes nieco v cene aby si usetril aj s vyletom :)

Díky, rozhoduji se mezi několika modely, ale pro hodinky jsem letadlem nikdy neletěl.

Odesláno

ja som kupoval pred dvoma tyzdnami 42mm bez chrona v UK za 1300GBP. Ale to su 2 rocne hodinky ale MINT stav skoro ako nenosene. Momentalne tam ma este jedny Omega Seamaster Planet Ocean 22005100 za 1495GBP a to su rocnik 2008.

Odesláno

Já Ti můžu říct jen svůj pohled na vzhled. Hodinky to jsou krásné, jednoduchý a klasický vzhled. Je to velmi pěkný "kus" hodinek. Co se týče nákupů venku, rozhodně vyjdou levněji. Zkus dát do fora, zda nemá někdo naplánovanou cestu. Dalo by se třeba domluvit, aby je tam vyzvedl. Dle mého lepší než pošta

Odesláno (upraveno)
Já Ti můžu říct jen svůj pohled na vzhled. Hodinky to jsou krásné, jednoduchý a klasický vzhled. Je to velmi pěkný "kus" hodinek. Co se týče nákupů venku, rozhodně vyjdou levněji. Zkus dát do fora, zda nemá někdo naplánovanou cestu. Dalo by se třeba domluvit, aby je tam vyzvedl. Dle mého lepší než pošta

....ja nevim,ale podle me je tenhle postup, ktery navrhujes v tehle cenove relaci uz celkem nesmysl...

Upraveno uživatelem Gorg
Odesláno

Ještě taková málá úvaha. Při dnešním kurzu koruny je libra cca 30,- Kč, tedy cena v Anglii cca 90 000,- Kč za výše jmenované hodinky. Neznám doporučenou cenu těchto hodinek, ale můžu se domnívat, že u Dušáků to nepřehnali a je to v normě. Sleva 10% asi nebude problém, tak se to třeba bude pohybovat okolo 100k. Zbývá desítka na cestu a příslušenství, to mě nepřipadá nějak výhodné.

Jinak u Dušáka jsem chtěl jednou koupit hodinky, ale nějak jsme se nemohli dohodnout. Bylo to tuším v roce 2000, jednalo se o značku Longines, model Dolce Vita, chrono na tahu, ocel mat. Tenkrát tam stály cca 56k a nechtěli s tím hnout. Protože jsem je nutně potřeboval, tak jsem je nakonec koupil v Opletalově za cca 48k.

Pak jsem tam jednal ještě jednou, jednalo se o brajtle model Blackbird, cenovka tam tenkrát byla 108k. Tam by snad i něco vymysleli, prý to byl poslední kus, ale nakonec jsem to nevzal.

Odesláno

tak ono je to o prioritach. ja som na mojich usetril cca 16000 skk takze pre mna nie je o com. vzlast ked viem kde to tam hladat. Kazdopane myslim ze by si nasiel aj lacnejsie tam v obchodoch, a tiez sa da jednat. cize ak stoja na prepocet 90K tak by si podla mna zriesil aj na 75 vsak co je to pre nich.. tam su Omegy na inej pozicii ako u nas. hodne zdaru :)

Odesláno
tak ono je to o prioritach. ja som na mojich usetril cca 16000 skk takze pre mna nie je o com. vzlast ked viem kde to tam hladat. Kazdopane myslim ze by si nasiel aj lacnejsie tam v obchodoch, a tiez sa da jednat. cize ak stoja na prepocet 90K tak by si podla mna zriesil aj na 75 vsak co je to pre nich.. tam su Omegy na inej pozicii ako u nas. hodne zdaru :)

Nijak na to nespěchám, ale po pravdě řečeno, kdybych měl letět kvůli desítce do Anglie pro hodinky, tak do toho bych nešel. Závěr je asi jasný, na watch.com jsou za 3599,- éček, to je při dnešním kurzu asi 102k. V Anglii to bude jistých 90k, ale letenka, čas, teroristi apod. Samozřejmě jak píšeš, možná by se tam dalo něco usmlouvat, ale to je otázka. Takže až na to budu mít náladu, vyrazím za prodejci Omegy a vyzkouším jejich přístup v krizi. Asi před třemi lety jsem kupoval jedny dámské na vencplacu, byla to firma Beny a dali mě slevu 20% z doporučené. Dlouho jsem tam nebyl, tak se uvidí. Díky.

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...