ope01 Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Odesláno 9. března 2024 Dobry den, podarilo sa mi pri nastavovani casu a datumu zlomit "tah" resp. osku. Jedna sa o Tag Heuer Formula 1 typ WAH1011 klasika Quartz. Vie mi niekto poradit servis? Na SK s tym mam problem. Dakujem
orol Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Odesláno 10. března 2024 Akú osku? Najlepšie je vložiť fotku a ukázať, čo že sa to vlastne prihodilo.
ope01 Odesláno 10. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2024 (upraveno) Ospravedlnujem sa, jasne foto ukazu viac. Upraveno 10. března 2024 uživatelem ope01
Campino Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Odesláno 10. března 2024 V 9. 3. 2024 v 7:09, ope01 napsal: Dobry den, podarilo sa mi pri nastavovani casu a datumu zlomit "tah" resp. osku. Jedna sa o Tag Heuer Formula 1 typ WAH1011 klasika Quartz. Vie mi niekto poradit servis? Na SK s tym mam problem. Dakujem Na SK vies TH odservisovať cez WDL a mám pocit že autorizovaný servis je/bol aj v Dun.Strede
ope01 Odesláno 10. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2024 Vraj uz nie je nik v Dunajskej Strede - predtym hodinar u nas v KE bral veci od nich na TAG. Preto sa obraciam tuna na forum, hodinky od leta lezia na policke před 1 minutou, Campino napsal: Na SK vies TH odservisovať cez WDL a mám pocit že autorizovaný servis je/bol aj v Dun.Strede
Campino Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Odesláno 10. března 2024 před 6 minutami, ope01 napsal: Vraj uz nie je nik v Dunajskej Strede - predtym hodinar u nas v KE bral veci od nich na TAG. Preto sa obraciam tuna na forum, hodinky od leta lezia na policke V KE predáva TH Maskaľ, tak predpokladám že ti vie zariadiť servis, každopádne nič nedáš za opýtanie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se