Přejít na obsah

zenith 28800

bengoro

Doporučené příspěvky

Tak ted to bude snad lepší :crying_anim02:

čau, sú to prvé Defy. rok výroby cca. 1970 - 73. Kaliber 2562PC(2542), ale tebe tam chýba rotor a vrchná časť plata.. Bola a je to športová/potápačská rada Zenith. Vodotesnosť mali 300m. Ak sa ti podarí nájsť referenčné číslo, možno by som vedel aj počet vyrobených kusov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čau, sú to prvé Defy. rok výroby cca. 1970 - 73. Kaliber 2562PC(2542), ale tebe tam chýba rotor a vrchná časť plata.. Bola a je to športová/potápačská rada Zenith. Vodotesnosť mali 300m. Ak sa ti podarí nájsť referenčné číslo, možno by som vedel aj počet vyrobených kusov.

ahoj, a kde by to číslo mohlo být? na strojku akorát 2562 PC, kalibr přesně jak jsi psal. ale referenčí číslo nikde. jen to co je na dýnku.

Odkaz ke komentáři

ahoj, a kde by to číslo mohlo být? na strojku akorát 2562 PC, kalibr přesně jak jsi psal. ale referenčí číslo nikde. jen to co je na dýnku.

Ref.číslo bolo na dne z vonkajšej strany.Vedľa tej hviezdy.Asi je už úplne zbrúsené.

Budeš ich renovovať?

Odkaz ke komentáři

Ref.číslo bolo na dne z vonkajšej strany.Vedľa tej hviezdy.Asi je už úplne zbrúsené.

Budeš ich renovovať?

měl jsem to v plánu, ale vůbec nevím co to obnáší, a jestli to u tohoto modelu ma smysl.

nemáš představu?

Odkaz ke komentáři

měl jsem to v plánu, ale vůbec nevím co to obnáší, a jestli to u tohoto modelu ma smysl.

nemáš představu?

Ak k nim nemáš citový vzťah, tak by som sa do renovácie nepúšťal. V podstate potrebuješ nový kaliber a to už by som skôr doplatil za zachovalejší kúsok na eBay.

Ak sa ti teda tieto prvé Defy páčia.Lebo mne nie :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...