Vortex-Tempus Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 @baza @rado74 Mea culpa…ked som ich pozeral na predajni zdali sa mi tlacene. Hlavne v porovnani s bielym cifernikom kde to je naozaj vyrazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 před 23 minutami, raduzn1 napsal: Moc děkuji za takové množství informací. Nemas za co… Chybu neurobis ani s jednymi. Vsetky su skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 (upraveno) před 30 minutami, Vortex-Tempus napsal: @baza @rado74 Mea culpa…ked som ich pozeral na predajni zdali sa mi tlacene. Hlavne v porovnani s bielym cifernikom kde to je naozaj vyrazne keby sa o tom kolegovia z fóra nezmienili tak by som si myslel to isté, zrak už na makro nezaostrím a tie frézované indexy sú vyplnené naozaj poctivo takže to budí dojem tlače ..... Upraveno 19. dubna 2024 uživatelem rado74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 před 50 minutami, rado74 napsal: keby sa o tom kolegovia z fóra nezmienili tak by som si myslel to isté, zrak už na makro nezaostrím a tie frézované indexy sú vyplnené naozaj poctivo takže to budí dojem tlače ..... Tak som rad ze nie som jediny slepy… aj ma napadlo ze by jedna z troch verzii ma inak spravene indexy ale potom si vravim se Panerai uz aj vacsie podivnosti spachal… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2024 V 18. 4. 2024 v 14:43, raduzn1 napsal: Ahoj, uvažuji o koupi. Prosím o Vaše názory, postřehy, rady... Děkuji. https://www.carollinum.cz/cs/hodinky/panerai-radiomir-officine-pam01383 Dneska jsem je viděl naživo a jsou moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se