Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Posledni dobou tady sypu sama nehodinkova temata.. Tohle jsem hodil na Kia forum, ale zatim jsem se nicmoc nedozvedel.

Citovat

Tento tyden mi uz podruhe vyskocila na chvili cervena kontrolka EPS, mam benzin 1.6 CVVT z roku 2008. Baterku mam novou asi pred rokem, max dvema.

Poprve: na chvili jsem citil vynechani motoru, kouknul jsem na palubku a tam se cervene rozsvitila kontrolka EPS a myslim i oranz motoru (bylo to pri jizde cca 90-100 kmh). Vyradil jsem, zkusil zaradit znova a pak to zhaslo a jel jsem dal.

Dnes podruhe: prijizdil jsem pomalu na krizovatku a citil jsem opet skubnuti motoru, cervena EPS a pak mi i chcipl motor a rozsvitila se baterka. Nejdriv mi neslo nastartovat, pak to naskocilo asi na 3 pokus. EPS zhasnula, ale v neutralu pri stani na krizovatce se motor tocil kolem 800 otacek a semtam mel tendenci vyskocit na 1000 otacek a zase po chvilce spadnul na ±800. Zaroven jsem mel pocit, ze pri rozjezdu musim dat vic plynu, abych se rozjel a ze byl horsi tah pri dvojce. Zaroven to ale necukalo, jako kdyz odejde svicka. Svicky mam vsechny menene v 2022. 

Co se tyka volantu, tak byl zcela plynuly celou dobu, rozhodne zadne zatvrdnuti rizeni, jako jsem se docetl v diskuznich vlaknech na netu.

V KIA servisu je cekaci lhuta na diag/servis mesic dva, tak zkousim tady. 

Nemate nekdo diag na KIA a trosku toho automechanickeho umu, ze byste mi alespon poradili co to hlasi / v cem to muze byt? Pripadne neznate nekoho sikovnyho, kdo si nerekne patnact stovek na hodinu za pripojeni pocitace ke kabelu?

Odesláno
před 37 minutami, tmoris napsal:

Posledni dobou tady sypu sama nehodinkova temata.. Tohle jsem hodil na Kia forum, ale zatim jsem se nicmoc nedozvedel.

V KIA servisu je cekaci lhuta na diag/servis mesic dva, tak zkousim tady. 

Nemate nekdo diag na KIA a trosku toho automechanickeho umu, ze byste mi alespon poradili co to hlasi / v cem to muze byt? Pripadne neznate nekoho sikovnyho, kdo si nerekne patnact stovek na hodinu za pripojeni pocitace ke kabelu?

Jestli jsi z Prahy, tak se zitra zastav. Napíchnu Ti to. Kdyžtak SZ

Odesláno
Právě teď, pciza napsal:

Jestli jsi z Prahy, tak se zitra zastav. Napíchnu Ti to. Kdyžtak SZ

A zadarmo 😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...