orol Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Narazil jsem na zmínku o servisním modu v pokročilých modulech Casio hodinek. Do modu jsem dostal současným stlačením třech tlačítek - dvou vlevo a spodního vpravo. Průzkum v mých Protrek [5620] odhalil poměrně rozsáhlé menu s následujícími položkami: HOD (test displeje) CTY (volba časového pásma) RCV (pŕíjem rádiového signálu s volbou vysílače) SLR (test solárního článku) TLT (test automatického osvětlení) MVT (po volbě mi napíše E 00) SFT (snad nastavení ruček???) AGE (po volbě začne sekundovka skákat po dvou vteřinách ?) PAL (poměrně složité menu - umožňuje prověřit chod všech ruček) JTR (zobrazí OF0 následně J1) AT -.- (zobrazí 0) Máte vědomosti o významu a možnostech toto režimu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiCRA Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 (upraveno) Jsem to zkusil na ECB-900 a je tam ALL,SC,TLT,AGE,BLE,BEE Upraveno 27. srpna 2024 uživatelem MiCRA Překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 V 3. 6. 2024 v 10:08, orol napsal: Narazil jsem na zmínku o servisním modu v pokročilých modulech Casio hodinek. Do modu jsem dostal současným stlačením třech tlačítek - dvou vlevo a spodního vpravo. Průzkum v mých Protrek [5620] odhalil poměrně rozsáhlé menu s následujícími položkami: HOD (test displeje) CTY (volba časového pásma) RCV (pŕíjem rádiového signálu s volbou vysílače) SLR (test solárního článku) TLT (test automatického osvětlení) MVT (po volbě mi napíše E 00) SFT (snad nastavení ruček???) AGE (po volbě začne sekundovka skákat po dvou vteřinách ?) PAL (poměrně složité menu - umožňuje prověřit chod všech ruček) JTR (zobrazí OF0 následně J1) AT -.- (zobrazí 0) Máte vědomosti o významu a možnostech toto režimu? Super, díky. Vyzkoušeno na G-Shock se solárem a bluetooth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praOtec Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2024 Neví někdo proč jsou v HOD testu u GWG a jiných pokročilejších modulů 3 typy (obrazovky) testu displejů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se