jhonzatko Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Odesláno 12. června 2024 Prodam hodinky viz nize. Vysnene, koupene cca pul roku zpet zde na foru. Co k nim dodat? Nadherne bezudrzbove stroje, ktere muzete povesit prakticky na cokoliv a vzdycky jim to bude sluset. Telo hodinek ve velmi peknem stavu, prakticky minimalni znamky uzivani. Kozeny remen pouzivany, ale paradu porad udela. Nylonovy remen noseny minimalne, rovnez prakticky bez znamek uzivani. Moc, moc jsem je chtel ... jenze realita je takova, ze jsem si uz zkratka zvykl na smartwatch a Bulovy jsem za ten pulrok (krome noseni doma pro radost) vytahl jednou. A to mi jednoduse prijde skoda. Predstava o cene je 11.000,- CZK, idealne s osobni predanim v Praze a okoli. Po dohode mozne i predani v severni casti Cech (Decin, Usti, Litomerice). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jhonzatko Odesláno 27. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2024 Nejak jsem na to zapomnel. Tak sup s tim nahoru. Cena zustava.
jhonzatko Odesláno 4. října 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2024 Sup s tim nahoru. Cena zustava. 1
jhonzatko Odesláno 12. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2025 Dneska vyměněná baterka s tlakovou zkouškou v Koscom.Pořád k dispozici.
jhonzatko Odesláno 26. července 2025 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2025 Porad je mam, nenosim a to je skoda ...
jhonzatko Odesláno 15. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 Uplne jsem na to zapomnel ... porad v krabicce, na ruku se nedostanou.
Doporučené příspěvky