nazdarhodiny Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Odesláno 28. června 2024 (upraveno) Nedal jsem si říct a zase jsem pořídil něco dalšího, což mě konečně přimělo k tomu, abych prosel celou skříň. Tenhle box si suším vzadu ve skříni už bezmála 40 let, hodinky jsou dávno v tahu (tatík je kdysi údajně za něco vyměnil - asi ne moc výhodně, protože si na to prý moc nepamatuje ) a box ležel doma zapomenutý, než se dostal ke mě. Původně jsem si maloval, že ty omegy jednou pořídím zpátky, ale ten sen je už dávno pryč. Přesné datovaní už jsem z nikoho zpětně nedostal. Box je každopádně v zásadě v NOS kondici. Nechybí polštářek, zlato jen září a kůže je bez vady, pant je pevný a kůže, co ho kryje nemá sebemenší prasklinku. Ze spodu je flíček (viz foto), který možná půjde z kůže dostat, ale to už bych nechal na budoucím majiteli. Těžko se mi nasazuje cena, na Chrono24 jsem nasel srovnatelný za 714€ (https://www.chrono24.com/omega/box-omega-vintage-constellation-watchbox--id30381898.htm), tak nechci střelit moc nízko, aby nikoho moc nelákalo prekupničení. Zároveň bych ale pro Mágy rad nasadil nějakou rozumnou cenu, aby někdo ten můj původní sen mohl dotáhnout do konce. Nestyďte se případně napsat o korekci ceny a pokud vintážní konstelejšny máte, tak je sleva jistá. Zkusím začít na pulce Chronno24 ceny" 8.500,- (případně ekvivalent v EUR). Upraveno 28. června 2024 uživatelem nazdarhodiny preklepy
nazdarhodiny Odesláno 22. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2024 . V patek mizim pryc a pripadne pozdejsi zajemce odbavim az v druhe pulce srpna.
nazdarhodiny Odesláno 10. září 2024 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2024 up. pokud mate vyuziti/projekt, tak je dohoda jista
nazdarhodiny Odesláno 21. března Autor Nahlásit Odesláno 21. března pripadna vymena za vintage (idealne 70-tky), ci jine (s doplatkem tam i sem) mozna. Cena do vymeny 10k
Doporučené příspěvky