Přejít na obsah

Oprava a renovace nástěnných pendlovek

Doporučené příspěvky

Zdravím vás,

mám tu jedny staré hodiny z dědictví. Nevím o nich vůbec nic, jen že ještě žijí lidé, kteří je viděli v běhu :), teď už bohužel ty hodiny nejdou. Potřebovaly by trochu péče a to určitě stroj i skříň, zase aby to mělo ekonomický smysl. Doporučíte mi prosím někoho, kdo by je opravil a nezprasil? Fotky přikládám, mám k tomu i závaží (není na fotkách). Hodiny jsou docela veliké, raději bych je přivezl než posílal, tak ideál opravář Praha a Střední Čechy.

Předem díky.

Martin

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Martin771
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

To su velmi staré hodiny,maju velku cenu!Tam bude toho viacej vydrateho!Nieco sa da opravit co je vydrate ale vsetko sa neda.Ja by dotoho nesiel,najprv by to ale musel vydiet ako su vydrate aj ozubene pastorky.Mozu byt uz velmi opotrebovane  zuby od kotvy.Bez nahradnych dielov alebo vyroby kol je to o nicom.Za druhych nemozem hovorit,ja som bol poctivka,viem ako mnohi robotu odflakli,takze viem o com pisem. 

Neviem z ktoreho roku je toto,tak sorry.

Upraveno uživatelem hodinar 1953
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...