JindraS Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 Ahoj, mám porouchané hodinky Seiko SKX09 a podle Koscom by oprava vyšla přes 6000 korun, takže již nebudu nechávat opravovat. Specifikace podle Koscom: U hodinek byla zjištěna nízká amplituda, je tedy doporučena celková generálka strojku, výměna číselníku a tlaková zkouška. Ciferník je v pohybu a nelicuje s indexy/prekryva datumovku. Nechtel by někdo něco na náhradní díly? Dale bych rad prodal Uncle strap curved Tropic modrý, který jsem na hodinky dal a stále je v prefektnim stavu, viz foto. Kupoval jsem v září 23 za 39 dolaru. Prodal bych za 500 CZK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JindraS Odesláno 30. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda88 Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 Sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JindraS Odesláno 2. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2024 Vyřešeno. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky