StanoBare Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Už je to nejaký rok, čo Davosa uviedla na trh svoje potápky APNEA DIVER, ktoré vznikali v spolupráci s nemeckým freediverom Nikom Linderom, držiteľom niekoľkých svetových rekordov v potápaní, napr. pod ľadom. takisto je inovátorom v dychových cvičeniach s prepojením jógy. Model APNEA DIVER vznikal preto pre účely nielen hĺbkového potápania, ale aj pre nácvik dychových techník. Zaujímavý je tým systém odpojenia hodiniek od puzdra a využitie odklopnej obruby ako stojančeka. Takže si ich postavíte pred seba do stabilnej polohy a sledujete čas pri týchto cvičeniach. Korunka na pozícii "3" nemá funkciu nastavovania času. je to zaisťovacia šrúbka v tvare korunky, po odšrúbovaní možno telo hodiniek z puzdra vytlačiť von. Nastavovanie času sa robí korunkou na pozícii "12". Potápky majú priemer 46mm, výška puzdra 12.5mm, hmotnosť 130g. Nerez, keramická luneta, safírové sklíčko. Kaliber DAV3021. Priznám sa, ušlo mi, žeby Davosa mala svoj kaliber. Je založený na ETA 2824-2, alebo Sellita SW 200-1. Detaily nepoznám, že do akej miery je strojček zmenený. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 1. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Som slepý, pritom som pozeral, či tu je tento model spomenutý a dokonca som to najprv dal do zlého vlákna...pardon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se