Brozik Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 (upraveno) Doba pokročila a názory (zvyklosti) se mění. Už několik let (ještě před Márou) nosím dvoje hodinky - na levé chytré a na pravé mechaniky. Jednu dobu jsem dokonce nosil dvoje chytré, tedy Garmin a Apple Watch. Proč Garmin? Běhám ultramaratony a Garmin je pro mě něco jako osobní trenér. Nosím je 24/7, někdy i včetně sprchy. Mám rád data a přehled o těle (hlavně regenerace a příprava na trénink). Proč Apple Watch? Kdysi kvůli LTE připojení a hovorům (nemusel jsem všude nosit iPhone), aktuálně občas kvůli Tesle - baví mě s nimi odemykat ač to dělá i iPhone. No a samozřejmě na pravé ruce nesmí chybět pořádné kukačky. Baví mě, že na každé schůzce je to skvělý “icebraker”. Každý se zeptá, proč mám dvoje hodinky. Vždy nejprve odpovím, že jsem nemocný…pak začnu vysvětlovat. Garmin protože data a notifikace, mechaniky protože “chronobundus”. Zajímá mě, zda jsou tady další pacienti, nebo jsem stále spíše výjimečný případ Upraveno 9. srpna 2024 uživatelem Brozik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 9. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 před 5 minutami, Harwey napsal: Aha, a to jsem zkoušel hledat skrze klíčová slova, zda tady už něco bylo a nenašlo mi to…díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se