Návštěvník richo Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Ahojte, mam moznost zakupit Seiko SKZ035 Superior, predavaju sa v stave ako na foto, bez papierov a krabice. Trochu vaham ci do toho ist a potrebujem poradit, ak by boli v horsom stave ci ich napriek tomu zobrat kedze ide o raritnejsi a ozaj pekny kusok. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Tvoje peniaze, tvoje rozhodnutie;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Mě se nějak nelíbí, a úplně mi nedávají smysl, zvýšená vodotěsnost oproti základu a k tomu kožený pásek. Šel bych do nějaké osvědčené klasiky. Koukám teď na ch24 a ty hodinky opravdu patří na tah. A poznatek číslo dvě, chtěj za ně nesmysl. Od 8 do 38k, to je za hodinky se strojkem 7S36 absolutní nesmysl. No nevím, za kolik je máš. Že je něco raritní, neznamená, že je to něco extra. Stroj základní, design diskutabilní... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník richo Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září před 13 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Mě se nějak nelíbí, a úplně mi nedávají smysl, zvýšená vodotěsnost oproti základu a k tomu kožený pásek. Šel bych do nějaké osvědčené klasiky. Koukám teď na ch24 a ty hodinky opravdu patří na tah. A poznatek číslo dvě, chtěj za ně nesmysl. Od 8 do 38k, to je za hodinky se strojkem 7S36 absolutní nesmysl. No nevím, za kolik je máš. Že je něco raritní, neznamená, že je to něco extra. Stroj základní, design diskutabilní... Ahoj, dakujem za zmysluplnu odpoved a v podstate mas pravdu, vyspal som sa na to a pravdepodobne to necham tak Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se