Přejít na obsah

Seiko SKZ035 Superior

Návštěvník richo

Doporučené příspěvky

Návštěvník richo

Ahojte,
mam moznost zakupit Seiko SKZ035 Superior, predavaju sa v stave ako na foto, bez papierov a krabice. Trochu vaham ci do toho ist a potrebujem poradit, ak by boli v horsom stave ci ich napriek tomu zobrat kedze ide o raritnejsi a ozaj pekny kusok.

Dakujem

Snímka obrazovky 2024-09-16 o 19.52.46.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se nějak nelíbí, a úplně mi nedávají smysl, zvýšená vodotěsnost oproti základu a k tomu kožený pásek. Šel bych do nějaké osvědčené klasiky. Koukám teď na ch24 a ty hodinky opravdu patří na tah. A poznatek číslo dvě, chtěj za ně nesmysl. Od 8 do 38k, to je za hodinky se strojkem 7S36 absolutní nesmysl. 

No nevím, za kolik je máš. Že je něco raritní, neznamená, že je to něco extra. Stroj základní, design diskutabilní...

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník richo
před 13 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Mě se nějak nelíbí, a úplně mi nedávají smysl, zvýšená vodotěsnost oproti základu a k tomu kožený pásek. Šel bych do nějaké osvědčené klasiky. Koukám teď na ch24 a ty hodinky opravdu patří na tah. A poznatek číslo dvě, chtěj za ně nesmysl. Od 8 do 38k, to je za hodinky se strojkem 7S36 absolutní nesmysl. 

No nevím, za kolik je máš. Že je něco raritní, neznamená, že je to něco extra. Stroj základní, design diskutabilní...

Ahoj, dakujem za zmysluplnu odpoved a v podstate mas pravdu, vyspal som sa na to a pravdepodobne to necham tak :)
Dik

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...