martin_aww Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Zdravím, nedávno jsem koupil Primky 15 rubínů s kal. 50. Sehnal jsem je poměrně levně (nálezový stav, ale funkční). Jedou dobře, mají minimální zpoždění, ale strojek se v pouzdře poměrně dost hýbe. Nevím jestli je to normální nebo jestli je třeba je něčím strojek podložit, případně jestli tohle nechat na nějakém hodináři? Děkuji předem za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Ahoj. Asi by bylo lepsi videt strojek. Mozna chybi sroubek na uchyceni strojku. Mas tam i jine rucky. Tyhle tam nepatri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin_aww Odesláno 29. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 18 minutes ago, pavel58 said: Ahoj. Asi by bylo lepsi videt strojek. Mozna chybi sroubek na uchyceni strojku. Mas tam i jine rucky. Tyhle tam nepatri. Ručičky mě ani tak netankují, kdyby to bylo na předprodej tak možná, ale tyhle jsem koupil pro sebe k obleku (asi koupím ještě nějaké traktory, uvidím). Co se týče šroubku tak asi fakt chybí (viz fotka). To jle asi k hodináři že? Takové malé nikde neseženu... Jinak díky za radu, do Primek se teprve dostávám, tohle jsou první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Chyba srobik, hodinar.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září před 5 hodinami, martin_aww napsal: Ručičky mě ani tak netankují, kdyby to bylo na předprodej tak možná, ale tyhle jsem koupil pro sebe k obleku (asi koupím ještě nějaké traktory, uvidím). Co se týče šroubku tak asi fakt chybí (viz fotka). To jle asi k hodináři že? Takové malé nikde neseženu... Jinak díky za radu, do Primek se teprve dostávám, tohle jsou první Nejen že chybí Šroubek ale i ten druhý upevňovací má ulomeny kus hlavičky , kdyby byla v celku, možná by strojek udržel. Těchto sroubků je dostatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se