spiderer Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Pekny, jeste muzes nasekat vic fotek, treba i kalibru (mozna malinko ostrejsich) at mame cim potesit oko
bigmac Odesláno 7. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Pekny, jeste muzes nasekat vic fotek, treba i kalibru (mozna malinko ostrejsich) at mame cim potesit oko
cody Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Ahoj. Jaky je prosim te vnejsi prumer pouzdra?
bigmac Odesláno 7. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Ahoj. Jaky je prosim te vnejsi prumer pouzdra? je to 39 mm
SAS Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Moje vintage z r. 1938 Ahoj, těch 39 mm je trochu neobvyklá velikost pro hodinky s tímto kalibrem. Každopádně gratuluju k hezkému a zajímavému kousku . Mám jejich menší sestřičku - průměr 25 mm:
popshop Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Ahoj, těch 39 mm je trochu neobvyklá velikost pro hodinky s tímto kalibrem. Každopádně gratuluju k hezkému a zajímavému kousku . Mám jejich menší sestřičku - průměr 25 mm: Mam rovnake 39 mm s inym typom ciselnika.....
SAS Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Ahoj, těch 39 mm je trochu neobvyklá velikost pro hodinky s tímto kalibrem. Každopádně gratuluju k hezkému a zajímavému kousku . Mám jejich menší sestřičku - průměr 25 mm: Oprava překlepu: průměr pouzdra mých hodinek je 30 mm.
bigmac Odesláno 9. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Oprava překlepu: průměr pouzdra mých hodinek je 30 mm. Sorry, spletl jsem se - moje maji 37mm
bigmac Odesláno 25. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Po delsi dobe jsem se mrknul na strojek a chci se zeptat, k nastaveni ceho je "rucka" a stupnice od A do R (viz foto na zacatku diskuse), jsem hodinkovy amater - neni to k nastaveni predbihavosti/opozdovani???
Jay Doll Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Po delsi dobe jsem se mrknul na strojek a chci se zeptat, k nastaveni ceho je "rucka" a stupnice od A do R (viz foto na zacatku diskuse), jsem hodinkovy amater - neni to k nastaveni predbihavosti/opozdovani??? Ano, A = Avance R = Retard tedy rychleji a pomaleji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se