Vladar91 Odesláno 11. října 2024 Nahlásit Odesláno 11. října 2024 Ahoj, Vyměním GS, na které jsem si musel počkat 4 roky a mají podle mě nejkrásnějši barvu ciferníku pro společenské hodinky ( ivory/tabák/máslo). Skutečně jediným důvodem proč je chci vyměnit je pouzdro z řady elegance. Snažím se ale prostě mi nesedí na štangli. Je to sice nepravděpodobné ale vyměnil bych za něco s 44 GS pouzdrem. Doplatky samo možné. Zkuste i něco jiného zajímavého v podobné a vyšší cenovce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Lepší fotky hodinek v legendárním vlákně zde:
Vladar91 Odesláno 18. listopadu 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2024 Up! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vladar91 Odesláno 20. března 2025 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2025 Up! TP 65,000 Nyní možná výměna i za peníze. Video:
Vladar91 Odesláno 5. května 2025 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2025 Up! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vladar91 Odesláno 19. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2025 Up, pokud to nevyjde tak půjdou do prodeje.
Vladar91 Odesláno 25. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2025 Up! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vladar91 Odesláno 2. února Autor Nahlásit Odesláno 2. února Up Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky