Harwey Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna zatial posledna AEG s milion funkciami, ktore su uplne zbytocne, nikdy sme ich nepouzili. takze suhlasim, kupovat co najjednoduchsiu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr34 Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna (upraveno) Koupil jsem nakonec Electrolux 700 sérii i díky akci s delší zárukou tak uvidíme.... Přišla mě s AEG tak stejná že to jasně vypadá že to jede snad z jedny linky.... AEG jsem taky zvažoval jen poměr cena výkon v akci byl u Electroluxu o kus lepší.... Čas ukáže.... Díky za reakce všem, mě přijde taky Electrolux a AEG rozumná volba ono u vrchem splněných to deka méně značek než předkrm plněné.... Koupil jsem nakonec Electrolux 700 sérii s delší zárukou tak uvidíme.... Upraveno 29. ledna uživatelem Petr34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Aeg je značka patřící electroluxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se