Greenhornik Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Prodám tuhle limitku z padesátikusové edice. Jde o antimagnetické hodinky s trvzeným pouzdrem v kombu s černým sailcloth řemenem a tvrzeným náramkem. Na ruce jsem je měl jen párkrát (mám je 4 měsíce) a vzhledem k použitému materiálu na nich nejsou žádné stopy používání. Stroj Sellita Sw-200, vodotěsnost 15 ATM. Moje cena 23500 Kč včetně dopravy nebo kafe/piva v Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 30. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 4. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 9. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 22 500 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 14. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Nemravné návrhy do SZ. Zkoušet můžete i výměnu, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno středa v 04:44 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 04:44 22 000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky