Přejít na obsah

Posielanie hodiniek

Marcel

Doporučené příspěvky

Ahojte,

zaujímalo by ma, ako posielate hodinky do zahraničia. Pri lacnejších kúskoch do 1000 € som použil poštu, pretože má najväčšie poistenie. Pri drahších som používal DHL leteckú dopravu do 24h. Problém je, že cez DHL môžem ako súlromná osoba na SK využiť práve len leteckú dopravu a pokial majú hodinky klasickú krabicu, tak je to raketa cena. Kľudne 400€.
S tým že pri DHL sa dalo pripoistiť do nejakých 5000€ sa mi zdá. 
Prepravcovia ako GLS, DPD a pod. ponúkajú smiešne poistenia cca 300-600€.

Preto ma zaujíma, ako to riešite, nejaké tipy. Tiež čo sa týka UI prepravcov tak je to tak tragické, že som šiel radšej osobne do DHL na letisko a vyriešil to tam.

Som jediný, čo to vnímam tak čierno a že tu je strašná diera na trhu pre dopravcu s user friendly UI a podmienkami ? Btw Packeta je v tomto úplne super ale ako fyzická osoba môžem poslať len do okolitých krajín. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm, pozeral som po čase znova DHL appku a už sa dá vytvoriť objednávka aj priamo v nej, aj kalkulácia poštovného len na zadaní psč. V minulosti som musel na webe vyplniť 20 riadkov informácií. Nevyzerá to zle ale stále je to drahá letecka doprava do 24h, čiže napríklad Cartier krabicu cez to nepošlem lebo by to stálo 500€. A tiež nerozumiem prečo je tam taky rozdiel cien, každopádne tá najnižšia je celkom okej. @miguel

IMG_9652.thumb.PNG.a4aded9b3927fb86a89a6fb8c3f1365b.PNG

@Lukáš3 Toto ma napadlo, pretože mám firemný účet u packety a cez to sa dá poslať hocikam v EU. Len neviem ako je to potom z hľadiska účtovníctva, faktúra príde na firmu, treba ju zaplatit a vyhodiť z účtovníctva asi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...