kaktusář Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Prodám tyto hodinky, protože je už moc nenosím, jsou celkem nošené, mají vlásečnice, viz. foto: https://photos.app.goo.gl/q44Jkj8hX247mUcW8 Krabička je z jiných casio, někde jsem tu originální potratil Jsou kupované loni v červenci, jsem první majitel. Strašně mi vadilo chrastění tahu, tak jsem to všelijak utahoval, je to vidět na koncovkách, které nejsou plné, snažil jsem se je přimáčknout, abych snížil chřastění, ale bezvýsledně. Další chřastění vyvolává celý tah, čili jsem je nosil na natu. Hodinky jdou naprost bez problému, baterie je nabitá, radio přijímá signál, lumi svítí po způsobu casií, ale je tam funkční svítilna :) Utratil jsem za ně 6084kč Nabídnu je za 2900kč zásilkovna je na mě nebo předání v pejru a okolních lesích Hodinky Casio Wave Ceptor LCW M100TSE-1A2 jsou pánské sportovně elegantní hodinky, jejichž přednostmi jsou rádiově řízený čas, solární napájení a safírové sklíčko. Díky kombinaci těchto funkcí se na své hodinky můžete vždy plně spolehnout. Casio Wave Ceptor LCW M100TSE-1A2 mají kombinovaný ciferník (analogový a digitální), který zobrazuje datum, den v týdnu, stopky, budík a další funkce. Pouzdro i náramek hodinek jsou vyrobené z titanu, díky čemuž hodinky dosahují velice příjemné hmotnosti a jsou vhodnou volbou i pro osoby trpícími alergiemi na kovy. Na antracitovém ciferníku s efektem slunečního brusu vynikají číslic na hodinových pozicích a stříbrné ručky, zajišťující dobrou čitelnost a přehlednost. Hodinky jsou vybaveny LED osvětlením displeje, přečíst čas v noci tak nebude žádný problém. Ciferník hodinek je chráněn safírovým sklíčkem. Vodotěsnost tohoto modelu je 50 m - vhodné do sprchy. Díky solárnímu pohonu, při němž je akumulátor hodinek dobíjen přírodním a umělým světlem, odpadá potřeba pravidelné výměny baterie, životnost akumulátoru se pohybuje kolem 7 až 10 let. Díky rádiově řízenému strojku se majitel těchto hodinek může spolehnout na maximální přesnost chodu! Parametry Značka Casio Určení Pánské Použití Sportovní Původ Japonské Záruka 5 roků Vodotěsnost 50 m Hmotnost 77 g Pohon Solární Strojek 5161 Přesnost chodu v sekundách ±15 s / měsíc (bez příjmu signálu) Rezerva chodu 4 měsíce Přesnost měření stopek 1/100 sek. Rozměr pouzdra 40 mm Výška pouzdra 9,5 mm Tvar pouzdra Kulaté Materiál pouzdra Titan Materiál sklíčka Safír Ciferník Kombinovaný Barva číselníku Antracitová Materiál pásku Titan Spona Ano Šířka pásku 20 mm Barva náramku Stříbrná Budík Ano Datum Ano Podsvícení Ano Řízené GPS / Rádiem Rádiem Stopky Ano Ukazatel dne v týdnu Ano Funkce Datum, Den v týdnu, Stopky, Budík, Řízené rádiem, Podsvícení Akumulátor Ano Luminiscence Ručičky a indexy Další funkce Odpočet, Světové časy, LED osvětlení, Režim 12/24, Automatický kalendář, Kontrola stavu baterie, Tlačítko tón on/off, Ochrana proti přebití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky