Přejít na obsah

P: Řemeny 18-20-22 ke kterým mi aktuálně chybí hodinky :-)

Doporučené příspěvky

Dorazila další, přehnaně velká, várka řemenů a přetékající šuplík mě donutil k zamyšlení, a rozhodnutí, některé, i když třeba oblíbené kousky, pustit. Protože na nich aktuálně nemám co nosit. Pokud vezmete víc kusů, tak nejen že ušetříte na přepravě, ale určitě se domluvíme i na nějaké slevě. Obecně jsou všechny řemeny aspoň jednou vyzkoušené, detailněji je to popsané u jednotlivých kousků.

1) 20mm bílé NASA Velcro. Koupil jsem si ho k Lunar Pilotům, pohodlný, bez nějakých nápisů. Pro Lunar piloty mám ale v současné chvíli přetlak řemeniva. Venku jsem ho měl tak 2x. 399,-

2) 20mm NATO se sponou a la Tudor. Velmi kvalitní provedení, černo-vínoví podklad s pískovým rychlým pruhem. Bylo k Tudorům, které už nemám. 499,-

3) 20mm CNS NATO z poslední dodávky, super kvalita, vyzkoušené, ale vyhrály jiné pásky. 199,-

4) 20mm CNS NATO v designu žraločího zubu. Barva je něco mezi cappuccinem a tmavým zlatem. Hrozně sem ho chtěl, ale nakonec jen vyzkoušené a venku nakonec nikdy nebylo. 199,- 

5) 20mm super kvalita, ručně šitá masivní kůže od zdejšího mistra. Černý pásek s červeným šitím. Užil jsem si ho, ale teď už se na hodinky nedostane. Nosil jsem ho na překlápěcí sponě. Dodám s fungl novou trnovkou zdarma. Popravdě, když mi tenhle řemen zůstane, vůbec se nebudu zlobit, jen k němu budu muset dokoupit vhodné hodinky 😄 599,-

6) 20mm kůže s raženým krokodýlem (vínovo-černá barva). Nasazený, ale venku nikdy nebyl. Bral jsem ho pro hodinky s modrým cifrem, ale netrefil jsem úplně odstín. 299,-

7) 18mm kůže, tmavě hnědý ražený krokodýl. Koupil jsem na něm hodinky, ale v zásobě mám vhodnější 18mm řemeny. Jen nasazený, venku nikdy nebyl. V případě zájmu dodám s trnovou sponou za stejnou cenu. 149,-

8] 18mm černá kůže od české firmy Mavex. Koupil jsem na něm hodinky od Jeronyma, ale v zásobě mám vhodnější 18mm řemeny a tento nebyl nikdy na mé ruce a podle stavu nebyl na ruce nikdy. 149,-

9) 22mm oranžové CNS NATO. Koupil jsem více odstínů oranžové a nakonec jsem si nechal ty ostřejší odstíny. Tohle je takové spíš oranžovo-lososové. Během testování strávil cca týden na ruce. 149,-

10) 22mm CNS NATO s tenkým červeným proužkem. Pásek z poslední dodávky. Rychlý červený pruh se mi hodí na víc kousků a koupil jsem jich moře. Nakonec jsem si nechal ty, s trochu širší a výraznější linkou. Tento působí velmi decentně. 199,-

11) 22mm ještěrka. Moc jsem ho chtěl, ale nakonec se na cílových hodinkách usadili další a tenhle byl jen vyzkoušený a ven se nedostal. Bohužel už jsem nedohledal, kde jsem ho koupil, mám pocit že to bylo označené jako ještěrka, ale raději prodávám za cenu raženého, protože nápis genuine leather nic o materiálu neříká. 299,-

12) 22mm řemen ze žraloka do Breitling spony. Měl jsem ho párkrát určitě venku, Nechal jsem si ale už jen tmavé Navitimery a k těm se mi barevně nehodí. 799,-

remeny1.jpg

remeny2.jpg

remeny3.jpg

remeny4.jpg

Upraveno uživatelem nazdarhodiny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Zbývají následující a drobná korekce ceny (cca -10%) k tomu:

1) nově za 359,-

2) nově za 449,-

3) nově za 179,-

4) nově za 179,-

7) nově za 134,- vcetne zobrazene spony Rios

10) nově za 179,-

12) nově za 719,-

IMG_9935.jpeg

IMG_9938.jpeg

IMG_9937.jpeg

IMG_9936.jpeg

Upraveno uživatelem nazdarhodiny
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Trochu sem na inzerat pozapomněl. Rad bych si zase nakoupil nejake dalsi reminky, tak popojedem at na ne mam misto 😁. Zbyva: 

#2 Luxusni NATO se sponou a la Tudor. Puvodne za vic nez 700 (viz treba zde https://hodinar-frydl.sluzby.cz/retro-nato-bordo-bezova-s-22-mm-rochet-zrc). Nyni muze byt vas za 399,-

#7 vcetne Rios spony za 119,- 

#10 CNS cerne NATO s tenkym cervenym pruhem za supr 159,-

#12 modry Zralok do spony za bezkonkurencnich 649,-

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Moc diky vsem za obchody. Uz zbyva jen #12 zraloci kuze do spony. Je to remen spis na divery a me uz zbyly jen letecke (Navitimer) B-ecka. Jeste to tu necham chvilku viset, nemravne navrhy zvazim, idealne rad vymenim za neco, co mi k tem leteckym pujde lepe, nebo jiny remen. 

Odkaz ke komentáři

• Vytvořit...